سلام به همگي من دوتا بچه دارم يكي پسر يكي دختر پسرم موها بور پوست سفيد خلاصه خوشگله دخترمم خوبه ولي قيافه پسرم يه ذره بيشتر جلو چشش تره خلاصه اينكه مادرشوهر و خواهر شوهرا و پدر شوهر كلا به پسرم خيلي اهميت ميدن به دخترم زياد نه ميگن زياد قشنگ نيست😑كاري كردن پسرمو كه منو باباشو به اسم صدا ميزنه به اونا مامان بابا ميگه سه روز سه روز ميبرنش خونه خودشون كاري كردن اين بچه به منو باباش وابستگي نداره همش به پسرم اسمم منو ميگه نميگه برو پيش مامانت همش براش جا انداخته منو باباش ب اسم صدا كنه خلاصه ديگه خستهشدم احساس ميكنم يه شكافي داره وسط بچهام بوجود مياد بياين بگين چه گلي بسرم بريزم
من به هیچ عنوان بچمو خونه قوم شوهر نمیفرستم حتی شب خوابیدن خونه مادرم که طبقه بالامه نمیفرستم خیلی به ندرت اگه مجبور بشمبچه دچار دوگانگی تربیتی میشه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ببخشید یعنی چی چیکار کنم مگه شما مادر اون بچه نیستی یه بار برای همیشه مخالفت خودتو با رفتارشون نشون بده چرا باید زودزود پسرتو ببرن خونشون مطمئن باش یه بار بد شدن بهتر از اینکه هر روز تو خودت عذاب بکشی
خب تا بیشتر و سخت تر نشده بیارش سمت خودت. پسر من سه سالشه دوساعتم نمیمونه جایی چجور دلت میاد اخه؟ سرگرمش کن ببرش پارک خرید و هرکاری میتونی بکن سختیش یک هفته یک ماهه ولی شدنیه به شرطی که شوهرت همراهت باشه
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
اسی ابجیم از اول دخترشو گذاشت پیش مادرشوهرش الان بزرگ شده ب ابجیم.محل سگ.نمیده عمش بگه بمیر میمیره بگه بمون میمونه یعنی کل زندگیش با اوناست تربیت پوشش و خلاصه همه چیش شبیه اوناست.مادرشوهره منم میخاست همچین کاری کنه من ی جوری قاطی کردم براش ک حرات نکرد.امروز تاپیک زدم ک همه گفتن تو بدی و خق نداشتی ولی من دیدم عاقبت اینجور بچه های چند تربیتی و اجازه نمیدم بچم بدون من جایی بره