2777
2789
عنوان

امشب ديگه آمپر چسبدوندم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرتىن صحبت كنين كه دوست ندارين بين بچه ها فرقه بندازن بجه الان نميفهمه بعدا هرچه بزرگتر بشه بيشتر ميفهمه و دوست نداري پسرت اينطوري تربيت بشه

رفت امدتو كمتر كن بچه هم كمتر ببر يكم سرگرم كن بچه رو خودش عادت ميكنه

به بچه ياد بده بهتون بگه مامان بابا و به اونا ماماني و بابايي يا پدرزگ مادربزرگ بگه

به همسرتم بگو بهشون تذكر بده اينقدر اسمتونو نگن ورگرنه نميتونين ديگه بچه رو ببرين پيششون بگو رفتي پيش مشاوره خيلي خطرناكه اين تو تربيت بچه تاثير ميذاره و ...

ميتوني هم با شوهرت بري مشاوره تا بهش بگن

حواست باشه خواهرشوهرمن دوتا دختر داره ولي بزرگه از اول پيش مادرشوهرم بود به قدري دختر بي ادبيه كه نگو خيلي بد تربيت شده

از بچگي لوس بارش اوردن هيچي نميتونستن بهش بگن

فرض كن الان يك سالع سر طلاقش دختر ٢٤ ساله با باباش قهر كرده خونه مادرشوهرم رفته

باباش اصلا هيچي نميتونه بهش بگه 

بچه تا بچه اس خواسته هاي بچه گانه داره ولي با بزرگ شدنش خواسته هاشم بزرگ ميشه

خواهرزاده شوهرم الانا خواسته هاي بزرگ داره دوست پسرشو ميخواد اشوهر ميخواد بعد دو هفته نميتونه تحمل كنه طلاق ميخواد باباش موافق نباشه جرات نداره بچه ديگه سركش شده 

همه خاميش مادر بزرگ پدر بزرگشن

راحت قهر كرده اومده خونه اونا

جلوي اين اتفاق و بگير مراقب باش

خدا لعنتشون كنه بچم ول نميكنن موهاش يلند شده نميزارن كوتاه كنيم ميگن قشنگه ميگم فردا كه از ...

اختيار بچه دست شماست يكم اقتدار مادرانه نشون بده خب 

تو بگو باشه يا لبخند بزن بعد كار خودتو بكن 

به بچه هم بگو دليلت چيه و چرا براش خوبه

البته اگر دوست داره بذار باشه چه اشكال داره موي بلند كه از راه بدر نميكنه بچه رو ولي خالا بهرحال شما مادرشي هرچي دوست داري انجام بدع