2777
2789
عنوان

کیا قبل پریودی علائم بارداری داشتن یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 18036 بازدید | 112 پست
نمیدونم والا.ولی هیچ وقت قبل پری انقد فکرم مشغول نشده بود.مخصوصا نبضم که بالا رفته.به نظرتون الان زو ...

اره بزار همون موعدت تست بزن ولی اینکه دهن مزه اهن میده علامت صددرصد بارداریه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم.اگه بتونم تا یه هفته طاقت بیارم و بی بی چک نزنم😂

اره میدونم سخته عزیزم انظاالله که مامان شدی❤❤❤😘

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
منم همین تصمیمو دارم امروز موعدم بود بیبی زدم منفی بود ولی همه ی علائمو دارم

دکتر من که گفت یه هفته از پریودت گذشت بعد بیبیچک بزن . شما هم صبر کن چون ممکنه آدم عقب بندازه یا اینکه دیر لقاح انجام بشه . جواب نده بیبیچک زود

منم یه هفته تا موعدم مونده ولی همش فکر میکنم حاملم.دهنم طعم فلز میده.زیر دلم گاهی درد میگیره.سینه ها ...

منم دهنم چند روز خیلی بد طعم بود الان بهتر شده . گفتم شاید از معدم . ولی امید به خدا بارداری 

دکتر من که گفت یه هفته از پریودت گذشت بعد بیبیچک بزن . شما هم صبر کن چون ممکنه آدم عقب بندازه ...

ایشالا همینطورباشه☺

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

گودی کمرم داره میترکه

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
نمیدونم والا.ولی هیچ وقت قبل پری انقد فکرم مشغول نشده بود.مخصوصا نبضم که بالا رفته.به نظرتون الان زو ...

بعضیا میگن نبض بالا علائمی بارداریه..ایشالا که هستی از کجا بفهمم نبضم بالاست؟

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍
سلام عزیزم اشکال ندارد ایشالا سری بعد باردار میشی

قربونت برم فداتشم فردا میرم دکتر که ای وی اف انجام بدم ماه بعد

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
 منم یه بار زدم دو روز پیش منفی بود 😒 دیگه دوس ندارم بزنم مثلا سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم . ...

دقیقا الان از کمر درد دارم میمیرم..هنوز یک هفته مونده به پریودم..

من يه روز مونده هي درد پري دارمو سينه هام انقد درد ميكنه كه نگوووو

آره من نهایت روز پریود درد خفیف زیر شکم داشتم الان دوهفته مونده زیر دلم درد می‌کنه..ماه گذشته هم فقط دو روز پری شدم