2777
2789
عنوان

کیا قبل پریودی علائم بارداری داشتن یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 18036 بازدید | 112 پست
سلام عزیزم ببخشید سرکار میرم وقت نمیکنم بیام نت بازم دوروز زودتر شدم ..خونیریزیم دوباره دوروز بود . ...

تست بارداری بده بعدش برو دکتر ببین چی میگه براش توضیح بده 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من اصلا علائم بارداری ندارم فقط درد پریود میاد و میره سیم هم موعدمه 

ماههای قبل تمام علائم بارداری و داشتم و پریود میشدم این ماه هیچی 

به نظرتون غیر طبیعی نیست؟

نه این ماه سینه دردارم نه تهوع نه سر درد نه نفخ هیچییییی

سلام دوستان   چند روز زیر شکمم جوری درد میگیره نمیتونم کمرم راس کنم    دو هفته پیش رفتم دکتر بهم قرص امپول داد ک تخمدانام قوی بشن این ماهی باردار بشم الان درد دیونم کرده میگیره بعد چند دقیقه اروم میشم تورا خدا جوابمو بدین 

سلام دوستان   چند روز زیر شکمم جوری درد میگیره نمیتونم کمرم راس کنم    دو هفته پیش رفتم دکتر بهم قرص امپول داد ک تخمدانام قوی بشن این ماهی باردار بشم الان درد دیونم کرده میگیره بعد چند دقیقه اروم میشم تورا خدا جوابمو بدین 

سلام به همگی دوستان علایم هایی دارم خواستم نظرتونو بدونم

تواقدام نیستم ولی جلوگیری طبیعی دارم

حین نزدیکی هایی ک داشتم این علایم عارو دیدم دوروز سرگیجه و بیحالی

و الان که موعد پریودم بود از سه روز قبل مثل سرماخوردگی شدم بدنم کوفتس کسالت راحت گر میگیره انگار تب دارم یهو حالم بهم میخوره وگلومم دردمیکنه یه مقدار گرفتگی عضلات کمر داشتم و صورتم جوش ریز زدم ترشح سفید وابکی دارم و علایم درد پری انچنان ندارم فقط هرازگاهی احساس میکنم شدم ولی چک میکنم میبینم نه چیزی نیست واینکه از مربلای زردالو خیلی هوس میکنم بااینکه اصلا از مربای زردالو خوشم نمیومد. 

ب نظرتون حاملم یا نه 

اینم بگم من سربارداری اولم بعد ازاینکه فهمیدم حامله ام قشنگ سه روز گلو درد شدید داشتم طوریکه صدام کلا گرفت محض اطلاعات