2777
2789
عنوان

کیا قبل پریودی علائم بارداری داشتن یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 18036 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ترشحاتم الان خیلی زیاد شد قبل از پریود همیشه اینطوری بودم ایشالا که هر چی خدا بخواد همون بشه&nbs ...

آجی در چه حالی؟

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍
من که خدای علائم بودم . سندرم پیش از قائدگی دارم . الان اصلا نمی فهمم باید شک کنم یا نه 😑 

واقعا آدم گیج میشه..من الان همه علائمو دارم ولی آنقدر بیبی چکمم منفی شده بدم میاد بیبی چک بذارم 

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍
واقعا آدم گیج میشه..من الان همه علائمو دارم ولی آنقدر بیبی چکمم منفی شده بدم میاد بیبی چک بذارم  ...

منم یه بار زدم دو روز پیش منفی بود 😒 دیگه دوس ندارم بزنم مثلا سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم . دو روز دل دردام زیاده مخصوصا وقتی دراز میکشم به کمرمم فشار میاد . شکمم حالت نفخ پف کرده 😑

والا منم 6 روز مونده به پری  نفخ شددددید کردم و درد زیر شکم و کمر گاهی دارم  نمیدونم چمه

علائم پیش از قاعدگیه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
من که خدای علائم بودم . سندرم پیش از قائدگی دارم . الان اصلا نمی فهمم باید شک کنم یا نه 😑 

منم همینطور علائم بارداری. قاعدگی خیلی شبیه همن واقعا منکه دیگه هیچی دلخوشم نمیکنه

منم همینطور علائم بارداری. قاعدگی خیلی شبیه همن واقعا منکه دیگه هیچی دلخوشم نمیکنه

اره نباید بهش فکر کنیم . من که دیگه بیبی چکم نمیزنم تا از موعد پریودم چند روز بگذره یه بار زدم منفی بود . الان همش فکر میکنم عضلات رحمم سفت شده و منقبض میشه و میخوام پریود شم . شاید واقعا مال پریوده

اره نباید بهش فکر کنیم . من که دیگه بیبی چکم نمیزنم تا از موعد پریودم چند روز بگذره یه بار زدم ...

منم همین تصمیمو دارم امروز موعدم بود بیبی زدم منفی بود ولی همه ی علائمو دارم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
منم یه هفته تا موعدم مونده ولی همش فکر میکنم حاملم.دهنم طعم فلز میده.زیر دلم گاهی درد میگیره.سینه ها ...

عزیزم دلم میگه شما بارداری