2777
2789

دیشب زنداداشم میگه وای داری چاق میشی مواظب باش ، پت پهن میشی 😐 هیچیییی نگفتم بعد کلی گریه کردم نتونستم تحمل کنم جلوش گریه کردم

خب این کجاش گریه داشته چقدر لوسید واقعا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب این کجاش گریه داشته چقدر لوسید واقعا

منم واقعا همین هستم

وقتی خودمون میبینیم یه حجمی اضاف کردیم یکی هم بهمون میگه انگار بهم میریزیم

طرف باید شعور داشته باشه درباره بقیه نظر نده

عزیزم ب منم زیاد گفتن کارشون اشتباهه ... ولی توجه نکن مهم اینه خودت راضی باشی در ضمن جوابشونو بده

خیلی زبون دارن ولی به وقتش گنگ میشم مثلا احترامشان رو نگه میدارم

جاریم میگفت لباسای عروسکی نپوش( تو عروسیا) .دیگه پسر بزرگ داری. میگفت اونا دخترونست. منم گفتم خیلی دوس دارم. از مدل جذب که باسن و همه چی بریزه بیرون بدم میاد. دقیقا چیزی که اون میپوشه.

اندامم دخترونست منم دوس دارم لباسای عروسکی پفی کوتاه. نمیدونم از حسودی گفت یا واقعا! به نظرت کدوم؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حتما ازش سری بهت حسودی کرده. اره من لاغرم همه میگن وای چقدر لاغری خودتو تپل کن. برای این جماعت هر جو ...

ربطی به سر بودن و حسادت نداره ها !

تورو خدا یه چیزی نگید که باعث کدورت وبدبینی الکی بینشون بشه

عزیزم شاید دیده داری تپل میشی ،بهت گفته که از الان رعایت کنی و بعدا بدتر نشه و به مشکل نخوری

گفته اگه پت و پهن بشی نگفته که الان پت و پهنی که بخای نلراحت بشی و گریه کنی

منم واقعا همین هستم وقتی خودمون میبینیم یه حجمی اضاف کردیم یکی هم بهمون میگه انگار بهم میریزیم طرف ب ...

خب شاید شعور نداشت شما نباید اینقدر سست و ضعیف باشید ک با خنده بگین از بس خوش میگذره بهم هرچی میخورم گوشت میشه به تنم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑