ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یعنی خاک دو عالم بر سرمه که زبون اینو ندارمبعدشم به دخترش گفتم به هر کس و تا کسی ربطی ندارد تو زندگی ...
دفعه بعد دوباره این بحث پیش اومد میگی عزیزم هم من و هم مخصوصا همسرم از استایلی که الان دارم راضی هستیم و فکر میکنم نظر ما دو نفر اکتفا میکنه، اگر روزی حس کنم باید وزنم رو کم کنم اون موقع یه فکری میکنم و میرم باشگاه ولی الان عاشق خودمم و با خودم حال میکنم😉
من ی چیز جدید ک میپوشم ..خانواده شوهرم تا میبینن ..میگن قشنگ چن شده کجا بوده و.....نمیدونم از نظرشون تیپم مسخره است یا واقعا قشنگ....آخه ی کم اخلاقشون خاص..نمیتونم تعریفشون باور کنم
اگه گفته بود چقد چاق شدی یا پت و پهن شدی و.... حرف شما درست بود ، زنداداش اسی گفته رعایت کن که اونجو ...
خب گفته دیگه پست اول استارتر رو با دقت بخونید
و اینکه منم مخالف خوشبینی زیادی ام از حاشیه و مشکلات خوشم نمیاد ولی وقتی کسی مثل مورد استارتر در مورد چیزی که بهش مربوط نمیشه صحبت میکنه نباید ساکت شد، سکوت بیشتر دخالت های بیشتر میاره