2777
2789
عنوان

تاحالا کسی در مورد اندامتون نظر داده گفته تغییر کن که بهتون بر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
واقعا دست خودم نیست با کوچیک ترین بحثی یا صحبتی احساساتی میشم در همه موارد هم صدق میکنه، چه غم چه شا ...

یه مشاوره برو شاید نیاز باشه دارو هم مصرف کنی چون طبیعی نیست حالت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم دیگه الان همه میدونن فقط وقتی میتونن نظر و انتقاد کنن که طرف مقابل بتونه تو سه ثانیه درست کنه ...

اگه گفته بود چقد چاق شدی یا پت و پهن شدی و.... حرف شما درست بود ، زنداداش اسی گفته رعایت کن که اونجوری نشی

از کجا معلوم دوستانه یا از مهربونیش نگفته که اسی مواظبت کنه و اندامش خراب نشه ؟

اینقدر بدبینی فک نکنم لازم باشع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خاک دو عالم بر سرمه که زبون اینو ندارمبعدشم به دخترش گفتم به هر کس و تا کسی ربطی ندارد تو زندگی ...

دفعه بعد دوباره این بحث پیش اومد میگی عزیزم هم من و هم مخصوصا همسرم از استایلی که الان دارم راضی هستیم و فکر میکنم نظر ما دو نفر اکتفا میکنه، اگر روزی حس کنم باید وزنم رو کم کنم اون موقع یه فکری میکنم و میرم باشگاه ولی الان عاشق خودمم و با خودم حال میکنم😉

ربطی به سر بودن و حسادت نداره ها ! تورو خدا یه چیزی نگید که باعث کدورت وبدبینی الکی بینشون بشهعزیزم ...

ادم تپلم بشه خودش متوجه میشه

اصلا نمیفهمم چرا ادما باید فضولی کنن در هر چیزی

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

من ی چیز جدید ک میپوشم ..خانواده شوهرم تا میبینن ..میگن قشنگ چن شده کجا بوده و.....نمیدونم از نظرشون تیپم مسخره است یا واقعا قشنگ....آخه ی کم اخلاقشون خاص..نمیتونم تعریفشون باور کنم

یه مشاوره برو شاید نیاز باشه دارو هم مصرف کنی چون طبیعی نیست حالت

نه بابا زیاد دیگه اینجوری نیستم 😂😂😂

مثلاً کسی هدیه بگیره بعضی دخترا ی ذوق ساده ولی من ذوق میکنم احساساتی میشم .

یا یه نفر بهم یه چیزی بگه که باب میلم نباشه و جوابشو ندم بهم میریزم

خیلی خوب جوابشو دادی واقعا همینطوره هرکسی عیبشو می دونه نیاز نیست ما بگیم

دقیقا منم اون موقع توی دوره خوبی نبودم

البته الان من خوب تلافی می کنم همون حرفا رو بهشون بر می گردونم و لذت می برم

من ی چیز جدید ک میپوشم ..خانواده شوهرم تا میبینن ..میگن قشنگ چن شده کجا بوده و.....نمیدونم از نظرشون ...

🫠 مهم اینه خودت دوستش داشته باشی اهمیت نده نظرشان چی هست

خوش بحالتون چاق هستید من اسکلت هستم از بدنم متنفرم ..چن روزه انفلانزا شدید گرفتم آب دلم نمیخواد بخور ...

چرا بدت میاد ، لاغری ترنده الان

خودتو دوست داشته باش عزیزم

اگه گفته بود چقد چاق شدی یا پت و پهن شدی و.... حرف شما درست بود ، زنداداش اسی گفته رعایت کن که اونجو ...

خب گفته دیگه پست اول استارتر رو با دقت بخونید

و اینکه منم مخالف خوشبینی زیادی ام از حاشیه و مشکلات خوشم نمیاد ولی وقتی کسی مثل مورد استارتر در مورد چیزی که بهش مربوط نمیشه صحبت میکنه نباید ساکت شد، سکوت بیشتر دخالت های بیشتر میاره