2777
2789

چندلحظه پیش تماس گرفت و من هم از خواب پریدم از اخرین تماسشپن حدودا دو سه هفته میگذره و الان یهویی هشت صبح اخه دلیلش چیه نمیتونم تماس بگیرم یچیزی مانع میشه از طرفیم باید بدونم بنظرتون چه دلیلی داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انسان عاقل قبل از ساعت 10صبح زنگ نمیزنه

دقیقا من از خواب پریذم و الان با استرس زیادم هرچند ایشون زیاذ عاقل نیس اما اخه چرا این ساعت زنگ زده یعنی اتفاقی افتاده بعد اینهمه وقت این ساعت

اخه ۸صبببمگه کله پزیه من استرس گرفتم میگم نکنه اتفاقی پیش اومده بنظرتون همینه ینی

خیالت راحت باشه اکس ادم هیچ کار ضروری نداره

خودتم بدت نمیاد زنگ بزنی ظاهرا😬

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
دقیقا من از خواب پریذم و الان با استرس زیادم هرچند ایشون زیاذ عاقل نیس اما اخه چرا این ساعت زنگ زده ...

نه کسخله فقط خطتو عوض کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

خیالت راحت باشه اکس ادم هیچ کار ضروری ندارهخودتم بدت نمیاد زنگ بزنی ظاهرا😬

خیلی منتظر تماسش بودم حقیقتا اما الان شمارشو دیدم باز حس بد گرفتم و دلم میخواد بره اما الان فقط حس کنجکاویمه که دلیل زنگو بدونم اونم تو این ساعت

از طرفی اگر هم واقعا بی دلیل باشه و من تماس بگیرم چیکارکنم

موندم بخدا

تماس نگیر کاری داشت خودش دوباره تماس میگیره

اخه واقعا حس کنجکاویمو نمیتونم سرکوب کنم میخام علت زنگو اونم این ساعت بدونم

بنظرتون تا یکی دوساعت دیگه اگر تماسی نگرفت خودم پیگیر بشم؟حداقل اینجوری هزارتا سوال تو ذهنم نمیمونه اخه ادمی نیست بی دلیل بعد اینهمه وقت اینجور پیداشه

خیلی منتظر تماسش بودم حقیقتا اما الان شمارشو دیدم باز حس بد گرفتم و دلم میخواد بره اما الان فقط حس ک ...

زنگ نزن

چیزی که تموم شده تمومه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اخه واقعا حس کنجکاویمو نمیتونم سرکوب کنم میخام علت زنگو اونم این ساعت بدونمبنظرتون تا یکی دوساعت دیگ ...

میخواد ارتباط دوباره بگیره

و میخواد بگه اشتباهی دستم خورده

خودت رو کوچیک نکن به هیچ عنوان بهش زنگ نزن

یعنی شما میگی این حرکتو زده که من برم سمتش تماس بگیرم باز فقط؟

دقیقا

و اگر برگردی و دوباره چیزی بشه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه

اگر کاری داشته باشه مهم باشه خودش پیگیر میشه

میخواد ارتباط دوباره بگیره و میخواد بگه اشتباهی دستم خورده خودت رو کوچیک نکن به هیچ عنوان بهش زنگ نز ...

اخه میدونین از تماس قبلیش که دست رد بع سینش زدم دید هیچ راهی نداره رفت که رفت الانم با شناخت ۲سالم اینچیزارو بهونه نمیکنه یچیزی پیش اومده که زنگ زده

زنگ بزنم و اگر متوجه شم کاری نداشته تلفنو قطع کنم و دیگه جوابشو ندمم خودمو کوچیک کردنه؟واقعا فوضولیم گل کرده الان😂🤕