2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بهم برخورد با جاااااااااری یاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 65 پست
اينا سرتر بودن طرفو نشون ميده ؟ خانواده رو خودت انتخاب ميكني شكل و صورت و قيافه مگه دست خودمون بوده ...

درسته ولی ما ادما ظاهر بینیم اووو کی به این چیزا که شما گفتی فک میکنه

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
خوشحالم که متوجه شدی شماهم

توی همون زندگی نکبت بارت بمون و نی نی سایت نیا که اینقدر از اینو اون بالا نری از حسادت.بایبای

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی همون زندگی نکبت بارت بمون و نی نی سایت نیا که اینقدر از اینو اون بالا نری از حسادت.بایبای

چشم حتما دوست خوبم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
درسته ولی ما ادما ظاهر بینیم اووو کی به این چیزا که شما گفتی فک میکنه

من فكر ميكنم و عمل ميكنم شما هم عمل كن ، من الان دور بر خودم رو پاك سازي كردم اجازه نميدم كسي كه خونواده و ظاهر و وضعيت مالي من براش تو اولويت تو ليست آدم هايي كه ميخوام در طول سال ببينمشون و باهاشون رفت و آمد كنم باشن ! دو روز دنيا ارزش داره كه بخوام تيكه بندازم و متلك گفتن ياد بگيرم و فنون پوز زني جاري ياد بگيرم 😑😑 بخدا واجب نيست هم زمان هم از جاري خوشمون نياد هم رابطه داشته باشيم مگه مجبوريم 😑  

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
من فكر ميكنم و عمل ميكنم شما هم عمل كن ، من الان دور بر خودم رو پاك سازي كردم اجازه نميدم كسي كه خون ...

نه والا، منم با تمام کسایی که حالمو بد میکردن قطع رابطه ام حتی عیدا همیشه هم پشت سرم حرف میزنن اما فقط میخندم چون میدونم فهمیدن درحدم نیستن

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙