2777
2789
عنوان

شیاف 40 گیاه

62 بازدید | 5 پست

سلام دوستان خواستم تجربمو بگم من کیست تخمدان دارم و تنبلی تخمدان پارسال شیاف لیابل مصرف کردم نتیجه نداد چند روزه شیاف 40 گیاه مصزف کردم 3روز اول بعدش ی کیست افتاد قسنگ همون اندازه که تو سونو بهم گفته بود 2 در 2و خوردی بعد نوبت دومش که بعد از چند روز فاصله گذاشتم اونم بعد چند روز انقد بدنم داغ شده و گرگرفتگی داره یکم بیشتر از پریودیه درداش. همین امشب 3بار چیزایی شبیه کیست و پوست و عفونت خارج شد  همراه خون مثل پریودی البته کمتر از اون. خودم اصلا اون چیزی که دیدم باورم نمیشد چون چندشم شد شستم رفت و عکس نذاشتم چند وقت دیگه میرم سونو ببینم چی میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جالب اینجاست اونا که خالی شد تبم و دردام خیلی کمتر سد

منم قبلا لیابل استفاده کردم عفونتم خوب شد اما بخاطر شیاف بود یانه رو نمیدونم پریودم بهم ریخت ی مدت کلا پریود نشدم

منم قبلا لیابل استفاده کردم عفونتم خوب شد اما بخاطر شیاف بود یانه رو نمیدونم پریودم بهم ریخت ی مدت ک ...

من تاحالا همچین چیزی ندیدم چقد بد بود اونا فرض کن مونده بود اون تو