2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بهم برخورد با جاااااااااری یاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 65 پست
شاید هست مثلا من از همه نظر از جاریم سرم تنها چیز که اون بهتره وضع مالی باباشه

واقعا سر تری وجود داره من از نظر اخلاق بیشتر تایید شدم تو خلنواده شوهر نسبت به جاریم چون واقعا دوسشون دارم و دوست داشتنم ظاهری نیست و اون فقط مبخواد از نطر تیپ و زیبایی بع من برسه هیچ وقت نخواسته بفهمه که چیز دیگه ای این بین هست که خانواده شوهرم بخاطر اون سمت منن اونم اخلاق و فرهنگ خانوادگیه

من از نظر وضع مالی و سطح فرهنگ و خانوادگی پدرم و مادرم خیییییلی بهترم.تحصیلات عالی دارم.خوشگلم.توش ا ...

مهم همون احترام و اخلاقه اونم کم کم خودش از چشم همه میندازه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خانوادگی وضع مالی از نظر، شکل صورت و... ازش سرتره حالا چه گیری دادین

اينا سرتر بودن طرفو نشون ميده ؟ خانواده رو خودت انتخاب ميكني شكل و صورت و قيافه مگه دست خودمون بوده ؟! 

شعور جانم شخصيت جانم اينا معيار سرتري نه حرص درآوردن و تيكه انداختن و پز دادن 👎👎👎👎 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
بیخیال عزیزم همیشه هستن کسایی که شخصیتشون تو کامنت نشون میدن به راحتی

خوشحالم که متوجه شدی شماهم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

٤٠ ساله بودن بده؟؟؟؟؟؟؟

١١٩ كيلو بودنم دليل نيست كسي از نظر جايگاه كم باشه

اينكه ادم خودشو سرررر بدونه خيلي بده

درخت هرچي پربارتر  افتاده تر

اگه اون اخلاقش بده يا بد دهنه شما محل نده

نياز نيست هم كلام بشي

رابطتو محدود كن اگه سخته تحملش

شما ۴۰ سالته الان باید خواب باشی مادر جان خخخخخخخ

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
بخاطر حسادت هاش که اگه بگم چیکارا کرده برام گریه میکنی ولی بازم باهاش  خوب رفتار میکنم تا وقتی ...

عزیزم همیشه آدمای سطح فکر پایین هسون که حسودن.تا میگی من سر ترم میخوان آتیش بگیرن.نمونش همین کسایی که نظر بد میدن

شما برو همون تاپیکایی که برای بچه هاشون گودبای پوشک گرفتن خخخخخخ

شما ۴۰ سالته الان باید خواب باشی مادر جان خخخخخخخ

نه عزیزم من سنم خیلی کمتر از اینه ولی واقعا خودت رفتار درستی نداری میگی اخلاقم و فرهنگم بالاتره ولی واقعا ادبتو دیدی چ حرفای زشتی میزنی یه کم غرورتو بیار پایین تر ببین جاریتم خوب میشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
از ادمای که فکر میکنن بخاطر پولدار بودنشون از بقیه سرترن متنفرم

من به خاطر پولداری نگفتم گلم.از هر نظر گفتم

نه عزیزم من سنم خیلی کمتر از اینه ولی واقعا خودت رفتار درستی نداری میگی اخلاقم و فرهنگم بالاتره ولی ...

تو نظر نده لطفا دوما اونم یه بی تربیت و بی فرهنگی مثل تودقیییییقا

تو نظر نده لطفا دوما اونم یه بی تربیت و بی فرهنگی مثل تودقیییییقا

باشه شما خوبی و با ادب

این نظر شماس ،بنظرم خود شخص نباید بگه من سر ترم ،بقیه باید بگن ،شایدم بقیه گفتن سرتری شما نمیدونم،فق ...

اره خواهر شوهرام وملدر شوهرم کلا همه😁

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙