سلام من چون اون تاپیکت قفل بود اومدم اینجا توضیحات بدم شاید فایده داشته باشه چون گفتی خونواده شوهرت مال دورودن.
ببین تو همون شهر فسقلی هم تا دلت بخواد آدمها متفاوتن یعنی لرهای متفاوت من خودم مال اونجا ولی البته سالهاست یه شهر دیگه ام. ولی عروس دوستن. در کل خیلی به عروس می رسن. اینقدر خونواده من خرج عروسهامون کردن که من افسردگی گرفتم سر عروسیم چون خونواده شوهرم که تهران بودن هیچکاری نکردن با اینکه می دونم تهرانی هام کم رسم و رسوم ندارن.
نمی خوام نگرانت کنم ولی لرها در یه صورت به عروس کاری ندارن اونم اینکه غریبه باشه یعنی همیشه ترجیح شون ازدواج فامیلیه اگه پسرشون اصرار کنه به ازدواج با غریبه عروس رو اذیت نمی کنن ولی شاید سخت بپذیرنش.
مامان من با اینکه مال همون شهر بود اما خونواده بابام نپذیرفتنش چون فامیل نبود. البته بعضیا هم اینجوری ان که غریبه باشی اتفاقا تحویل می گیرن برات فرش قرمز پهن می کنن.
توشون چند تا خونواده هم هست که کلا معروفن به اینکه با وجود پولدار بودن اما به عروس احترام نمی ذارن و خسیس هستن که ما دورودی ها خودمون می گیم به فلانی ها دختر ندیم.
احتمالا یا گیر اون دو سه تا خونواده افتادی چون اتفاقا پیرهاشون به بددهنی هم معروفن یا چون فامیل نیستی نپذیرفتنت. وگرنه لرها هر بدی داشته باشن برای آبروی خودشون هم شده دونه دونه مراسمات رو بجا میارن که بقول خودشون تو مردمی خوب باشن.
یعنی از لحظه خواستگاری تو همون دورود اینقدر برای عروس طلا میبرن که تا روز عروسی یه کیلو طلا داره. ولی خب می گم بعضی خانواده ها تو دورود از طرف خود ما هم تایید شده نیستن.
البته امیدوارم تو گیر اونا نیفتاده باشی.
اما لرها سرشون بره رسوم شون نمیره. برعکس ترک ها و تهرانی ها و...که یه جاهایی سواستفاده می کنن زیرسبیلی در میرن
بهترین کار اینه که با شوهرت که خدا رو شکر میگی خوبه صحبت کنی و از حالا مشکل اصلی رو بفهمی.
خبر خوب اینه که خونواده شوهرت اگه واقعا لر باشن و دورودی باشن و مال دهات اطراف نباشن از ترس حرف مردم هم شده یه تکون به خودشون میدن برای همین باید ببینی چجوری باید تحریکشون کنی.
تو لرها اثاث سنگین جهاز رو داماد باید بده طلا باید بده خونه پسرو باید بده تمام خرج عروسی هم باید بده اما عوض این خرجا یه سری پولهای کادو رو پدر داماد برمی داره که براش سنگین نشه اما گاهی اینکارم نمی کنه اتفاقا یه عروس ما مال قم بود یکی تهران با اینکه تو اون شهرا دخترا جهاز کامل میبرن خونواده هاشون با علم به رسم لرها گفتن جهاز سنگین رو خودتون بدین و ...فقط بعضی هاشون ایرادشون اینه زیاد تو کار عروس دخالت می کنن.
امیدوارم برات مفید بوده باشه و خوشبخت باشی