2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 360 پست
انگشتررر ۱ میلیوونی😑 نمیدونی حلقم شد ۱ تومن چی کرد مااادرشوهرررر حالا طلا چند بود خرید کردیم ۴۲۰ ت ...

ن بخدا راس میگم ما حتی اونی که هم نداره شب چله با شب عید حتمن باید یه تیکه طلا ببره 

اکثرن هم با مادرشون بعد شام میرن 

اگه راه دور باشه پسره خودش میبره 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ن بخدا راس میگم ما حتی اونی که هم نداره شب چله با شب عید حتمن باید یه تیکه طلا ببره  اکثرن هم ...

ایناا اومدن شام و ناهار موندن فردا و پسفرداشم موندن ولی هیچییی ی کیلو میوه و شیرینی هم نگرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😠😠 ن بختیاری جماعت این شکلی نیس 

عزیزززم همه ک مثل هم نیستن ی ادم ناجور نمیتونه ی ایل و زیر سوال ببره😘😍

نمیدونی چ ما بختیاری بختیاری هستیم میکنن

خان زاده ایم با اصل و نسبیم و....

ولی رفتارشونو ببین🙁😔

عزیزززم همه ک مثل هم نیستن ی ادم ناجور نمیتونه ی ایل و زیر سوال ببره😘😍 نمیدونی چ ما بختیاری بختیا ...

نه ولله بختیاریای خوزستان اصلن اینجور نیستن 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
مادرشوهرم خودشو و دخترش هفته پیش رفتم گوووشی خریدن نفری ۹ میلیوون😑😑 به من ک عروسم میرسهه ندارم میش ...

چقد بدم میاد از عروسایی که فقط منتظرن ببینن مادرشوهر و خواهر شوهر چی میخرن برن گزارش کنن یکیش الان کنارخودم خوابیده متنفر از این اخلاقش.توخونه فقط میگرده ببینه ما چی خریدیم و قیمتشو میپرسه منم از لجش چندبرابر میگم ولی خوب شماا جنبه اش فرق میکنه ما بختیاری هستیم ولی اصلا رسم اینو نداریم که خونواده دختر خرج کنن واسه مراسما همه چی به عهده پسره ولی عید قربانو فطرو اینا نداریم فقط یه تبریک هرچندما واسه همین زنداداشی که کنارمه سنگ تموم گذاشتیم ولی بی فایده بود نمیکردیم حداقل دلمون نمیسوخت. من بختیاری چارمحال و بختیاریم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود