الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرم خودشو و دخترش هفته پیش رفتم گوووشی خریدن نفری ۹ میلیوون😑😑 به من ک عروسم میرسهه ندارم میش ...
چقد بدم میاد از عروسایی که فقط منتظرن ببینن مادرشوهر و خواهر شوهر چی میخرن برن گزارش کنن یکیش الان کنارخودم خوابیده متنفر از این اخلاقش.توخونه فقط میگرده ببینه ما چی خریدیم و قیمتشو میپرسه منم از لجش چندبرابر میگم ولی خوب شماا جنبه اش فرق میکنه ما بختیاری هستیم ولی اصلا رسم اینو نداریم که خونواده دختر خرج کنن واسه مراسما همه چی به عهده پسره ولی عید قربانو فطرو اینا نداریم فقط یه تبریک هرچندما واسه همین زنداداشی که کنارمه سنگ تموم گذاشتیم ولی بی فایده بود نمیکردیم حداقل دلمون نمیسوخت. من بختیاری چارمحال و بختیاریم
زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود