2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 360 پست
دخترخاله منم با یه خانواده نامزد کرده همین طورین توی فکر اینه نامزدی رو به هم بزنه یه رفتارهای عجیبی ...

خب شاید رسم دعوت ندارن خالت اینا سر زده برن ی بارم هماهنگ کنن و برن ببینن اوضاع چجوره

ما بختیاری ها برا عید قربان هیچی نمیدیم

فقط برا عید نوروز عیدی میدن و شب یلدا هم خیلی بعضیا چیزی میدن

دیگه هیچ رسم کادو دادنی نیست 😊

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقت عروسیت باید جلو پات گوسفند قربانی کنن 

سرویس طلا بدن. وسایل بزرگ داماد بخر مثل تی وی یخچال کولر قالی  اینا...  بعد اینکه برا عید قربان برات چند تیکه پارچه بخرن بیارن.... و رفتی اولین بار خونشون پدر شوهر مادرشوهر یک تیکه طلا بدن بهت...چمدون نامزدی بهت بدن با لباس زیر لوازم ارایش سشوار اپی لیدی سجاده چادر نماز قران روسری لباس خواب دمپای رو فرشی .. یاهمون صندل...قشنگم باید کادو پیج کنن بذارن چمدون...شانه ... حالا همینا یادم... داماد وقت بله گفتنت یک تیکه طلا تو محصر بده بهت جدا سرویس 

گلم بختیاری بابختیاری فرق داره.خیلی هاجهیزیه نمیدن،خیلی هامیدن.ولی براعیدقربان بایدکادویی درحدتوانشو ...

دخترعمووش با تفاوت ۳ ماه ار من عقد کرده تمام چیزایی ک ب من میگن رسم نیست اوونور برای دخترعموش رسمه😔😕 غریب گیر اوردن منووو 

عزیزم وقت عروسیت باید جلو پات گوسفند قربانی کنن  سرویس طلا بدن. وسایل بزرگ داماد بخر مثل تی وی ...

هییییی😑😑هیچکدوووووم نبودهه خواهر

ولی سرعقد دخترعمووش رفتم همه چیش بوود

حتی فیلمبردار و هم داماد هزینشو داده بود گفتن رسمموونه وااا باید داماد بده 

اونوقت من پوول اارایشگاهمو خودم داده بودم

خب شاید رسم دعوت ندارن خالت اینا سر زده برن ی بارم هماهنگ کنن و برن ببینن اوضاع چجوره

مگه میشه فقط رسم مهمونی اومدن دارن خودشون مهمونی نمیدن. اینا فعلا منتظرن که اگه خبری ازشون نشد به هم بزنن البته چند تا مورد دیگه هم هست ولی اینم یکیشه