2777
2789
عنوان

چادر يا مانتو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست

بین چادر و مانتو  موندم ..

چادرو دوست دارم  و قبلا سر میکردم ولی بعد بارداری دوم گذاشتم کنار الانم گاهی اوقات خیللللی دلم میخواد سر کنم باز پشیمون میشم میگم مانتو راحته

شوهرمم هیچوقت اجبار نکرده که حتما مانتو یا چادر 

.

ولی پدرم چادر را اجبار میکرد تو مجردی .. 

مانتوایم.اینکه همسرم نظر بده که فلان رنگ یا مدل قشنگه اشکالی نداره مشورت حساب میشه ولی اینکه اجبار کنه باید چادر سر کنی دوست ندارم چون از اجبار متنفرم.همسرم اصلا کاری نداره همیشه میگه مطمنن به عنوان ادم بالغ خودت میدونی چه پوششی داشته باشی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هواي گرم سخت نيس؟

سخته

ولی خیلی دوست دارم

نپوشم انگار لختم

فقط دلم میخواست دانشجویی بموشم که شوهرم فقط میگه ساده

تو محردی ملی میپوشیدم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
افرين خوشبحالت من اول به همسرم گفتم و مشكل نداشت بعد ازدواج گفت منطقه پايين و فاميلام الانم ميگه همه ...

خب بهش بگو واسه حرف خودش حداقل ارزش قائل باشه😐

.Pain🔥you made me a believer

ساده شیک تره بنظرم

اخه اونا مرتب تر و جمع کردنش راحت تره انگار دست ادم بازه

واقعا ساده شیک تره؟چون ادم خودش میپوشه متوجه نمیشه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
مانتویی ام اگرم کسی بگه چادر بپوش قیامت میکنم میگم کور نبودی ک من از اول همین بودم

منم ميگم اما خب روز خواستگاري منو ديدن با چادر بودم اخه روضه بوديم بعد گفتم مانتوييم قبول كردن حالا زور ميكنن همه جا

همسرت حرفي نميزنه درمورد حجابت

منو همینجوری که دیده پسندیده گرفته عزیزم 

من هرگز یقه باز نمیپوشم یا دامن کوتاه که صرفا با همینا مشکل داشت که خودمم انجام ندادم هرگز که بخواد چیزی بگه ولی مسخرس بگه چادر سرت کن خوب میرفت با یه چادری ازدواج میکرد اگر معیارش چادر بود.