2777
2789
عنوان

چادر يا مانتو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست

من از چادر متنفر بودم خانوادم با اینکه مذهبین هیچوقت اجبارم نکردن وقتی رفتم دانشگاه چون راهم دور بود بخاطر راحتی خودم و دور بودن از شر مزاحم های مریض سرم کردم بعدش خوشم اومد و چادری شدم.البته گاهی اوقات مانتو هم میپوشم که کاملا پوشیدست و کلا به حجاب اعتقاد دارم مانتو و چادرش برام یکیه همسرم هم با خودم هم عقیدست البته چون همیشه تیپ هایی که میزنم خیلی شیکه و به رنگ های روشن و شاد علاقه دارم البته با حجاب کامل،همسرم میگه چادر بپوش چون تیپت خیلی تو چشمه...

در کل برای من به شخصه مهم حجابه حالا چه با مانتو چه با چادر.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مناسفانه فاميلاش مهم هستن ميگه ابروم ميره

آبرویی که میخواد با مانتو پوشیدن بره رو خیلی نباید نگرانش بود چون در هر صورت میره😐

هیچ مانتویی هم بی آبرو نیست

و صد البته که همه چادری ها هم آبرو دار نیستن😐

.Pain🔥you made me a believer

خوشبحالت عجب همسر فهميده اي داري

ممنون❤ واقعا کلمه باید و نباید واسه ادم بالغ چه زن چه مرد قشنگ نیست. ادم وقتی از اول پوشش طرف دیده حتما از نظرش اوکی بوده که ازدواج کردن اصلا جالب نیست وقتی پوشش طرف دیدی بگی مشکلی نداره ولی بعدش بخوای تعقیرش بدی اجبار بهش کنی که باید چادر بپوشی یا باید مانتو بپوشی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

یجاهایی مجبوری چادر بخاطرموقعیت شغلی همسر.بقیه جاها مانتو

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
وقتی به یه چیزی اعتقاد داشته باشی و دوست داشته باشی برات جذاب و دلپذیر میشه من چادر رو دوست دارم

خوشبحالت كاش منم دوس داشتم اما از نظر من مانتو پوشيده باشه مشكلي نيس وحجاب كامل فقط چادر نيس

مانتویی هستم دوست دارم چادری باشم 

همسرم چادرو دوست داره اما اجبارم نمیکنه 

غیرت داشتن به همه چیزه 

نه فقط اجبار به چادر یا صرفاجور کردن اسباب ارامش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من چادریم٬خانواده میگن نپوش ولی چون من واقعا چادر رو آگاهانه انتخاب کردم می پوشم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»