كسي هس اجبار كنه چادر باشه حتما يا برعكس ؟مثلا شوهرتون يا پدر زور كنه بايد بپوشي و قبول ميكنيد يا نه هرقدرم بگن كار خودتون ميكنيد؟اصلا بنظر شما غيرت اينه زنش ارامش داشته باشه يا نه چادرسركردن اجباري و حتي دعوا و...
شما برای جلب رضایت خدای مهربون بپوشین که سختی هاش به راحتی تبدیل بشه
يكي بزنت بگه بپوش فقط بزاي ابروش فردا ميري خارج شهر بزنت نپوش يا بپوشي محل ندي ببيني داره خيانت ميكنه با زناي مانتويي و علاقه داره چه حسي بهت دست ميدع؟
من که ساده را میپسندم ... این استین دارا یجوریه و به همه نمیاد ..
خوبه پس
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
يكي بزنت بگه بپوش فقط بزاي ابروش فردا ميري خارج شهر بزنت نپوش يا بپوشي محل ندي ببيني داره خيانت ميكن ...
حس خیلی بدی
دعا میکنم فراغ بال براتون حاصل بشه
اما عزیزم
با خدا معامله کن
به همسرتم بگو یا همیشه، با هیچوقت
نمیتونم یه مرغ و دو بام باشم
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)