2777
2789
عنوان

چادر يا مانتو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست
من دوس دارم اما زورم ميكنن بدم مياد نميتونم😔الان يه دعوا بد شد طبق معمول ...سرهمين

عزیزم اگه دوس داری سرت کن به همسرت بگو اول به خاطر خدا ودل خودم و بعد به خاطر اینکه عاشقتم سر میکنم.

شما برای جلب رضایت خدای مهربون بپوشین که سختی هاش به راحتی تبدیل بشه

يكي بزنت بگه بپوش فقط بزاي ابروش فردا ميري خارج شهر بزنت نپوش يا بپوشي محل ندي ببيني داره خيانت ميكنه با زناي مانتويي و علاقه داره  چه حسي بهت دست ميدع؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه دوس داری سرت کن به همسرت بگو اول به خاطر خدا ودل خودم و بعد به خاطر اینکه عاشقتم سر میکنم.

با مانتو راحت ترم اما باشه دوس دارم واقعا اما از اجبارش بدم مياد اخه چادر بكي دارم مجلسي برام نميخره 

با مانتو راحت ترم اما باشه دوس دارم واقعا اما از اجبارش بدم مياد اخه چادر بكي دارم مجلسي برام نميخره ...

میدونم چی میگی گلم،گفتم راهش اینه که هر کاری میکنی برای رضای خدا باشه نه بنده اش اینجوری تحملش راحته.

نمیدونم رابطه ت با شهدا چجوریه ولی وصیت شهید محرابی رو نت بزن بخون.

من که ساده را میپسندم ... این استین دارا یجوریه و به همه نمیاد ..

خوبه پس

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
خانواده شوهرت تعجب نكردن يا حرفي نميزنن يهو گذاشتي كنار

چرا کلا قدیمیای ما همممممه میگن فقط چادر ..

.

ما با شوهرم فامیلیم کلا 99 درصد ازدواجامونم فامیلیه اون یک درصد غریبه که اومدن مانتو یی بودن و جاده را هموار کردن برا ما ...😀

.

يكي بزنت بگه بپوش فقط بزاي ابروش فردا ميري خارج شهر بزنت نپوش يا بپوشي محل ندي ببيني داره خيانت ميكن ...

حس خیلی بدی

دعا میکنم فراغ بال براتون حاصل بشه

اما عزیزم

با خدا معامله کن

به همسرتم بگو یا همیشه، با هیچوقت

نمیتونم یه مرغ و دو بام باشم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)