2777
2789
عنوان

نوزاد كمتراز ٣٠روز

83 بازدید | 11 پست

خانوما دخترمن ٢٧روزشه حدود يك هفته اي ميشه 

صبحا از ٦صبح زور ميزنه خودشو قرمز ميكنه و پاهاشو هي مياره بالا 

بعد بادمعدش خالي ميشه بهتر ميشه باز دوباره بعد يك دقيقه شروع ميكنه ب زور زدن چشماش بستس خابه ولي بازم زورميزنه 

بنظرتون چه مشكلي داره بايدچيكاركنم؟ 

♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفلاکس نداره؟شیرت نفخ داره .عرق نعنا هروز بخور

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

دختر منم همینطوره😣😣😣😣میپیچه به خودش و زور میزنه بعد مدفوع میکنه.هم زمان گاز روده اش هم دفع میشه😣😣😣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

این قبل خوابش بده اروم میشه. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دختر منم دقیقا اینطوری میشد میخواد پی پی کنه نفخ داره نمیتونه برا همونه. بهش نعنا بده یا قطره دل درد بده من کولکید میدادم. یکیم پاهاشو عین دوچرخه حرکت بده خودتم اصلا چیزای نفاخ نخور حبوبات اینا. از نت سرچ کن. همش میگذره عزیزم فقط صبر و حوصله میخواد