2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا خوندم برای اینکار نوشته بود تو آب میریزی میخوری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
سبزیجات مصرف کن جوش شیرین رو میتونی خارجی استفاده کنی یعنی موضعی 

سبزیجات هم تو نت بجا نوشته فلان سبزی بخور بجا میگه نخور نمیدونن کدوم سبزی ها خوبه تو رژیم اخه

فکر کنم ازش فقط تو یه سری غذاها اونم به مقدار خیلی کم استفاده میکنن. اگر زیاد برات مهمه، به یه دکتر ...

خودم زیرنظردکترم ازش می پرسم چی بخورم یا نخورم میگه زندگی تو کن و سخت نگیرهرچی دوس داری بخور فقط سردی ها چندتا رو گفت نخورم

خودم زیرنظردکترم ازش می پرسم چی بخورم یا نخورم میگه زندگی تو کن و سخت نگیرهرچی دوس داری بخور فقط سرد ...

آهان، خوبه پس.

فقط مواظب باش یه وقت ضرر نداشته باشه.

حس میکنم مصرف مقدار زیادش ممکنه حال ادمو بد کنه