2777
2789
عنوان

اولين بار بچتونو كي برد حموم؟

447 بازدید | 33 پست

من تازه زايمان كردم 

هيچ كسي كنارم نيس تو شهر ديگه دور از خانوادم زيادم نميتونن اينجا بمونن 

فقط خانواده شوهرم كه قوم ظالمين هستن اينجان 

چطوري نوزادمو حمومم كنم دوس ندارم مادرشوهرم تو كارم دخالت كنه ميدونم كه ميخواد تيكه بندازه كه بچه داري بلد نيستي خب من بي تجربه ام و اولين بچمه چيكار كنم😢😢

دیگه این شرایطی که میگی خودت ببر  

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار زنداییم . دومین بار خواهر شوهرم .. سومی من و شوهر😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

دفعه‌ های اول شوهرم و مادر شوهرم. بعد من و شوهرم . از۳ ماهگی تنها میبرمش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خودت با همسرت  ببر اون بغلش بگیره تو هم سریع بشورش لباس و پوشک و اینام قبلش اماده بزار

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

جفتشونم خودم بردم

روزی که بیحسی سزارینم رفع شد بردم پسرمو تو وان بیمارستان شستم تمیز شد کیف کردم😍😍

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

مامانم و زنداییم

عزیزم ازین اسفنجا بگیر بذارش تو بغلت راحت بشورش

اگرم وان دارن ی سری توریا هست روش میزنی راحت میشه بشینی بشوریش

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

مگه خودش بار اول که بچه دار شد تجربه داشت؟ محلش  نده.. مم وقتی دخترم رو حمام میدادم. یا میرفتم تو اتاق یه چیزی پهن میکرم و وان رو میبردم تو اتاق و بچه ام رو اونجا حمام میدادم. و یا اگه میرفتم تو حمام یه چیز نرمی میبرم تو حمام میزاشتم کف حمام تا بچهدام حدای ناکرده از دستم بیوفته چیزیش نشه. بعد بچه رو روآرنج دستم میگذاشتم و آب رو از پشت سر میریختم رو سرش. بعد شامپو که میزدم دوباره همون کار رو میکردم و آحر سر حوله پیچش میکردم و میبردم لباسش رو تنش میکردم. فقط روز اول مامانم شستش. چون من سزارینی بودم و نمیتونستم درست خم و راست بشم.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ميترسم ليز بخوره از دستم بيفته 😢

ببین من دیدم مامان بزرگم یه لباسی چیزی پهن میکرد رو سرامیک خودش میشست روش که خدای نکرده بچه نیفته

لباساتم در نیار که اصطکاک ایجاد بشه شامپو دم دستت قبلش بزار شوهرتم که اماده است بچه رو بیرون بگیره لگن کوچیکم کنارت که اب بریزی رو بچه رو صورتش نره فقط 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن