2777
2789
عنوان

اولين بار بچتونو كي برد حموم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست
مامانم و زنداییم عزیزم ازین اسفنجا بگیر بذارش تو بغلت راحت بشورش اگرم وان دارن ی سری توریا هست روش ...

وان دارم عزيزم اين توري كه ميگي چي هست از كجا بايد بگيرمش

روی یه صندلیه کوچیک بشین

پاهاتو جفت کن دوزانو

یه پارچه نخی بنداز روی پاهات

بچه رو دمر بخوابون روی پاهات

پشتشو لیف بزن و سرشو شامپو 

بعد با سردوش تلفنی یا آبریز وان آبکشی کن

بعد بچرخون به روی بچه حالتی که شیر میدی بغلش کن

با یک دست شکم و پاهاشو لیف بزن و آبکشی کن

برای اینکه تو گوشش آب نره قسمت سر و صورتشو از بالا یا پشت سرش فقط آب بریز

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خودش بار اول که بچه دار شد تجربه داشت؟ محلش  نده.. مم وقتی دخترم رو حمام میدادم. یا میرفتم ...

منم سزارينم نميتونم زياد تحرك داشته باشم ولي از دست تيكه هاشون ديگع خسته شدم احساس ميكنه خيلي بلده و خيلي حاليشه هنوز ٢ روز نشده كه زايمان كردم هي ايراد ميگيره كه حتي بلد نيستي شيرش بدي و فلان ولي محل نميدم ميگم بزار هرچي ميخاد بگه

روی یه صندلیه کوچیک بشین پاهاتو جفت کن دوزانو یه پارچه نخی بنداز روی پاهات بچه رو دمر بخوابون روی ...

مرسي عزيزم 😍 ولي چون سزارينم حال عموميم زياد خوب نيستش 

گلم بااب خالی بشور دفه اول تا یکم حالت بهترشع اب رو ولرم کل  تووان بچرو بزارتوش فقط سرش اب نره بعد اروم اروم دستتو بکش روبدنش تمیز میشه اگر دیدی خیلی راحتی یذره شامپوهم بزن ولی بنظرم نزن چون اصلا نیازی نیس بد تر لیزمیخوره  با ی ظرفم از اب بریز از سرش بیادموهاسم بشور دودیق ای تمیزمیشه بعد حوله ک کنارته  بزارلاش بگیر بغلت بیا خشکش کن

گلم بااب خالی بشور دفه اول تا یکم حالت بهترشع اب رو ولرم کل  تووان بچرو بزارتوش فقط سرش اب نره ...

اره عزيزم ممنونم ازت مامانمم بهم گفته كه شامپو نزنم بار اول مرسي ازت  

اره عزيزم ممنونم ازت مامانمم بهم گفته كه شامپو نزنم بار اول مرسي ازت    

فدات بگو همسرتم کنارت باشه تو بچرونگه دار اون اب بریزه . فدات بچه نوزاداصلا شامپو لازمش نیس انقد زود تمیز میشه تا 1 ماهم میتونی بااب خالی بشوری تاکامل سرپاشی و حمام بچت دستت بیاد خواهش میکنم گلم

منم سزارينم نميتونم زياد تحرك داشته باشم ولي از دست تيكه هاشون ديگع خسته شدم احساس ميكنه خيلي بلده و ...

اصلا اصلا اصلا اصلا محلش نده. دوستی نداری بیاد کمکت کنه؟ ولی بنظر من بزار حمامش بده. گناه داره بچه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

آها فرگلل جون تویی دقت نکردم به کاربریت حواسم نبود تازه زایمان کردی

هیچ کس نیست کمکت کنه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من تو تشت یه پتو می ذاشتم بعد یه بار شامپو می زدم و یه لیف می زدم و تموم از قبل هم حوله و لباس هاش رو اماده می کردم که سرما نخوره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
آها فرگلل جون تویی دقت نکردم به کاربریت حواسم نبود تازه زایمان کردی هیچ کس نیست کمکت کنه

نه عزيزم كسي كنارم نيست جز همسرم ولي خواهر شوهرم يكمي خوبه جز خونواده همسر كسي نيس😢😢😢😢