2777
2789
عنوان

بنظرتون من خيلي ريزه ميزم؟

2285 بازدید | 77 پست

من قدم ١٥٥ و وزنم ٤٥هست خودم از خودم راضي ام خداروشكر چهره ي خوبي دارم ولي خب يه وقتا اطرافيانم يه كارايي ميكنن كه اعتماد بنفسم مياد پايين با اينكه صورتم بيبي فيس هست و كمتر از سنم نشون ميدم ولي بعضي وقتا خيلي اذيت ميشم☹️

سلام بر تو ای بهارِ مردم و شادابیِ دوران ها...#اللهم_عجل_لوليك_فرج🌸

من قدم ۱۵۷ وزنم ۵۵ هر جا می رم می گن وای چقدر ریزی 

دیگه شما ۱۰ کیلو کمتر از منی 😁😁😁

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قدم همین اندازه هاس برا همین وزنمو بالا بردم از ریزنقش کمی در اومدم صورتمم بیبی فیسه واقعا یکی از مزیتاش اینه ک سنو خیلی پایین نشون میده😌

چشمان تو آفریقاست.. 

...سخت نگیر 

آدم های حسود ب قدبلندها میگن دراز 

آدمهای زیبا بین میگن   رعنا 

حسودها ب ریز جثه ها میگویند کوتوله 

زیبا بین ها میگویند ظریف و خواستنی ....

پس خودت و دوست داشته باش ...مهم خودتی

اره خب ریزه میزه هستی ولی اصلا بد نیست😊

آدم چه قد بلند باشه چه کوتاه میتونه خوش استایل و زیبا باشه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
زن ریز خیلی بهتر از درشته به نظرم خودم ۱۶۰ و ۵۴ هستم

الان درشتا میاناااا

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
من قدم ۱۵۷ وزنم ۵۵ هر جا می رم می گن وای چقدر ریزی  دیگه شما ۱۰ کیلو کمتر از منی 😁😁😁

چيكار كنم هرچي ميخورم چاق ام نميشم همينجوري موندم

😐😂😂😂

سلام بر تو ای بهارِ مردم و شادابیِ دوران ها...#اللهم_عجل_لوليك_فرج🌸