2777
2789

هر چقد می‌کنم نمیتونم ترک کنم حس می‌کنم سبک هستم

البته خانواده شوهزم اینجوری برداشت میکنن

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بیشعورن که اینطوری فکر میکنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اون توهین و به ماهم بگیشاید ما هم خودمونو جمع کردیم🤣🤣

سوم دبیرستان بودم، تو به مجموعه ای خنده م گرفت دوستام هم بودن با هم افتاده بودیم خنده م بند نمیومد...ولی من خنده م بلند تر از اونا بود...

نگو اتاق اونوری پسر مجرد  مدیر اون مجموعه هست. البته دیدم که اومد ولی دقت نکردم صدام می‌ره...

خلاصه بعدا مدیر مجموعه جلوی چند نفر گفت فلانی گفته اینا خندیدن و میخواستن جلب توجه کنن و...

چون اهل رعایت جلوی نامحرم هستم، و کلا با مردها خیلی مغرورم، مررررردم از این حرف....

قسم خوردم که دیگه نذارم کسی بتونه چنین حرفی راجع بهم بزنه...

سوم دبیرستان بودم، تو به مجموعه ای خنده م گرفت دوستام هم بودن با هم افتاده بودیم خنده م بند نمیومد.. ...

بخدا منم رعایت میکنم و تنها نقطه ضعفم همین خندیدن زیاد هست،نمی‌دونم چرا،حالا تو خونه همش افسردم 

ولی همیشه میگم کاش بتونم غلبه کنم به این عادت

دست خودمم نیست، ذهنم فوق العاده بداهه گو هستش و این برای بقیه هم جالبه