2777
2789
عنوان

داداشم میخواست بچه هام ببره پارک نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 32 پست
استارتر رقیقا مثل منی نمیتونم دست کسی بسپرم ببرش بیرون دخترمو از استرس میمیرم 

من حتی دوساعتم  ازشون دور نبود همه زندگیم شدن  دوتا بچه هام 

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

منم نمیدم من تنها با پدرشم نمیفرستم با پدرمم نمیفرستم با مادرمم نمیفرستم تو بگو حتی تا پایین ساختمون.یکبار تو دوسالگیش فرستادم واسه هفت پشتم بسه با همسرم فرستادم پارک برده بود ترامپولین بعد با یه بچه باهم پریده بودن سر به خورده بود تو دهن پسرم دوتا دندونش شکست یکساله گرفتارشم دیگه با هیچ احدی نمیذارم بره جایی حتی تو خیابون باید فقط خودم دستشو بگیرم ببینم با مثلا مامانم جلو جلو میره ضربان قلبممیره بالا

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من کرفس و دان کردم امروزم یدونه برنامه پولی از بازار گرفتم ولی بدرد نمیخوره کلافه شدم میخوام لا ...

فقط کم خوری همه چی بخور ولی کم

منم نمیدم من تنها با پدرشم نمیفرستم با پدرمم نمیفرستم با مادرمم نمیفرستم تو بگو حتی تا پایین ساختمون ...

پس من تنها نیستم همه میگن تو خیلی حساسی 

آخه پسرم یکم شیطونه همش باید دنبالش رفت گفتم گم میشه

عزیزم برادرشمامیدونه خواهرزادش شیطونه ودستش امانته جوانب روسنجیده که بهتون زنگیده خخخ عجب جمله بندی🙄

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
پس من تنها نیستم همه میگن تو خیلی حساسی 

نه من از تو بدترم به جرات میگم تا حالا بیشتر ازپنج متر از پسرم دور نشدم سه سالشه.هرجاهست مثل سایه پشت سرشم والا کم ندیدیم بچه دزدی رو.پارک میبرمش باهاش تا دم پله های سرسره ها میرم بازمیدوام پایین سرسره منتظرش میمونم حتی صدبار بره و بیاد اصلا هم وابسته من و متکی نشده من فقط خیلی مواظبشم خیلی روش حساسم پا به پاش میدو ام و راه میرم خدای نکرده فردا نگم کاش بیشترحواسمو جمع میکردم

نه من از تو بدترم به جرات میگم تا حالا بیشتر ازپنج متر از پسرم دور نشدم سه سالشه.هرجاهست مثل سایه پش ...

انشالله خدا حافظشون باشه 

نه عزیزم همیشه هم اینطور نیست برادر ایشون که با این بچه زندگی نکرده عکس العمل هاییهویی و عاداتشو نمیشناسه ممکنه هزار بلا سرش بیاد به طور مثل من میدونم پسرم لب جدول راه میره میدونم تپه خاک ببینه میره بالاش یا هزار تا چیز که حتی باباشم نمیدونه پس تا یه سنی بهتره مادرش کنارش باشه  حالا یه جاهایی با باباش بره عیب نداره ولی من شخصا پسرمو با باباش تنها پارک نمیفرستم تا سال بعد انشالله😆مخصوصا حالا که همه سرشون تو گوشیه فقط 

کم ندیدیم حوادثی که تو پارک برای بچه ها اتافاق میوفته بهتره امانت ندیم بچه هامونو مطمئن باشین اونا هم کنارشما حس بهتری دارن

من بچه بودم همش تنها با داییم میرفتم گل گشت چقدرم بهم خوش میگذشت  

عزیزم اون موقع ها اینجوری نبود الان انقدر اوضاع خرابه نمیشه یه لحظه از بچه چشم برداشت اینهمه دزدی و تجاوز واقعا آرامش رو از مادرها گرفته