2777
2789
شوهر منم کاسبه..یه قلک بخر بگو بربزه اون تو..نمیشه که اینجوری..

اون کارم کردم جواب نداد

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
ما دوست نبودیم .سنتی ازدواج کردم توی عقد هم زیاد بهم پول نمیداد فقط برا اصلاح بهم پول میداد ....پولا ...

اخی چه سخت... بازم خوبه اعتماد کرده بهتون.

من کسیو میشناسم با وجود بچه و نوه هنوز به هنسرش اعتماد نداره..

ولی من چون زیاده خواهم . همیشه زیاد خواستم.

تو خانوادمم همینجوری بودم..

پدرشوهرمم بدعادتم کرده . هی ب شوهرم میگه اینکارو کن براش اون کارو کن براش. این چیزو بخر و اونو بخر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من پول نمیده در عوض هرچی که لازم باشه خودش خرج میکنه وقتی هم خرج خصوصی داشته باشم بگم فلان قدر پ ...

اوه خیلییی خوبه هه ماهی ۵ تومن😂چیکارشون میکنه اونوقت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من با اينكه هرماه پول ميده بازم يه خرجهايي ميزارم پشت دستش 

اكه ذاتن خسيس نباشن ميشه عادتشون داد 

البته شوهرم براي ديگران خسيس ميشه مثلا گاهي حتي دور از چشمش واسه خواهرم هديه تولد ميخرم 🤓🤓🤓

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
ای بابا اگه بدونی چه بلاهایی سرش اوردم 😂 اینکه چیزی نیس

خوب کاری میکنی آفرین 

کاش منم عقل تورو داشتم همون اول ک تنور داغ بود 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
بگو اون پول خوردو خوراكه  من ميخوام رفتم بيرون يه لباسي چيزي ديدم خوشم اومد بتونم بخرم   ...

من اگه ۲تا شورت بخرم ۴۰ تومن از زندگی ساقط میشم خواهر جان😭😭😭😭😭

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
منم اگه پسرم کوچیک نبود میرفتم سرکار منت نمیکشدم ولی عزیزم وقتی بمن تو خواستگاری قول داد بیا بریم شه ...

منت چیه؟شوهرته

هرچی لازمه و میتونه براتون فراهم میکنه دبگه

والا من ارزوم بود نمیرفتم سرکار خانه دار بودم

ولی الان ب خاطر شرایط جامعه و نگرانی از اینده میرم سرکار

اینهمه ساله با شوهرم زندگی میکنم به خدا قسم یبار نشده بگم فلان قدر پول بده بهم

همیشه با زور میبرمش بیرون براش لباس و کفش و کت شلوار با پول خودم میخرم

همیسه هروقت از سرکار میام ی سر میرم تره بار و فروشگاه واس خونه خرید میکنم میام

تاحالا نشده بدونه قبض خونه رو بگم شوهرم بده

همیشه بذ خودم میگم همینکه مرد خوبی دارم ک پاکه و میره سرکار و سایه س بالاسرمه خدا وشکر

والا به خدا ن زشتم نه کور ن کچل🤭سوهرم وقتی با من ازدواج کرد جز لباساش چیزی نداشت بسکه قناعت کردم وسخت کارکردمو نذاشتم دسترنج همسرم هدر بره خداروشکر الان همه چی داریم 

همیشه وقتی میخام‌چیزی بخرم با خودم میگم الان اینو بخرم با قبل ک نداشتمش فرقی میکنه؟ک اکثرا جوابم منفیه و نمیخرم

گاهی ما زنا چشمامون سیر نمیشه من خودم اینجورم میرم نگاه میکنم میبینم نمیخرم چشمم سیر میشه پولمم تو جیبم میمونه🤭البته جسارت نکردما منم خواهر کوچکتر همه شمام

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
بنظرم برو مشاور 

اون ۴۵ تومن میره واسه شهریه باشگاه .بچه ها شهر ما از بقیه شهر هاهمه چیز ارزون تر هست .

من با اينكه هرماه پول ميده بازم يه خرجهايي ميزارم پشت دستش  اكه ذاتن خسيس نباشن ميشه عادتشون د ...

مثلا چه خرجایی اخه من میگم وقتی پول دست خود آدم باشه شاید حتی خیلی بهینه تر خرج بشه اینجوری بقول شما خرج اضافه رو دست چه فایده من گاهی یچی لازم دارم ک باید کلی بگردم تا خوبشو پیدا کنم ولی چون پول دستم نیست مجبورم همون جا ک همسرم هست عجله ای بخرم ک بعداً پشیمون میشم نمی‌دونم منظورم و درست گفتم یا نه😑بعدم بدم میاد از مردایی ک اعتماد ندارن ب همسرشون و پول ب خودش نمیدن

منت چیه؟شوهرته هرچی لازمه و میتونه براتون فراهم میکنه دبگه والا من ارزوم بود نمیرفتم سرکار خانه دا ...

خوشبحال شوهرت واقعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”