2777
2789
سلام عزیزم...خوبی.. ن متاسفانه😶

حدس میزدم. اخه قضیه واسه پاییز و زمستون اون موقع زیاد تو تاییکا بودم دیگ کلا چند ماه سرم گرم مراسم عقدم بود نیومدم . الان باز یه هفته ای هست سرو کلم پیدا شده..

تو تایپیکای عکس خیلی عکسمون میزاشتیم. با علی مامان و بقیه ..

حالا یادت نمیاد دیگه اشکالی نداره عزیزم 😘😘😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه ۲تا شورت بخرم ۴۰ تومن از زندگی ساقط میشم خواهر جان😭😭😭😭😭

الان نخي نسبتا خوب دونه اي بيست تومنه 

بگو گرونيه ديگه من چكار كنم 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️  

درامد همسرت چقدره؟

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خواهرم‌مرگ‌موش😣😣

به نظرم چون خونه بابام خرج نمیکردم وشوهرم میدید همین جور بار اومده .چون خونه بابام شرایط مالی خوبی نبود .اگه هم بود کسی برام چیزی نمی خرید با کلی منت فقط گذاشتن درس بخونم .و چون جهزیه خوبی نداشتم ازش توقعی نداشتم موقع عروسی.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نظرات متفاوته عزیزم من سرکار هم برم خرج همسرمو نمیدم 

من ميدونم برم سركار تمام و كمال واسه خونه خرج ميكنم 🙈 

نه اينكه خرج همسرم رو بدم منظورم وسايل خونه و لباس و خرت و پرته 

اصلا اهل پس انداز و حساب و كتاب نيستم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
چرا🤭مسخره میکنی؟

نه بخدا..اگر این تاپیک‌واسه مردا بود

قطعا شوهرای ما با شوهر تو حسادت میکردن..والا چی از خدا میخواست؟یه زن همراه

.اینجوری اصلا فشارو احساس نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به نظرم چون خونه بابام خرج نمیکردم وشوهرم میدید همین جور بار اومده .چون خونه بابام شرایط مالی خوبی ن ...

چه ربطی داره عزیزم عمه های من خونه پدرشون با همسرشان اصلا قابل مقایسه نیست 

الان نخي نسبتا خوب دونه اي بيست تومنه  بگو گرونيه ديگه من چكار كنم  🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ...

تقریبا ماهی ۶ میلیون برا خودمون می مونه .بعد از اجاره فروشگاه .حقوق فروشنده . خودمون شورت نخی داریم از این گل گلی ها دونه ۸ تومن

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نه بخدا..اگر این تاپیک‌واسه مردا بود قطعا شوهرای ما با شوهر تو حسادت میکردن..والا چی از خدا میخو ...

یچیز بگم بریزید سرم😬

ولی توروخدا ناراحت نشیدا منظورم به قران به هیچکس نییییست

ولی من دیدم کلا کسانی ک تو خونه پدرشون چشم و دل سیرتر بزرگ شدن تو خونه شوهر هم بسازتر و قانعترن

مثل لیموناد

خیییییلی دیدم خیییییلی

توروقران دعوام نکنید😭گفتم منظورم ب هیچکس خاصی نیست😭😭😭😭

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
چه ربطی داره عزیزم عمه های من خونه پدرشون با همسرشان اصلا قابل مقایسه نیست 

خو مقایسه میکنه دیگه به نظرم .چون میدونست وضع مالی مون خوب نیست