2777
2789
چقدر بادرکی آفرین من خونه دارم توقع دارم کلی پول واسم بریزه

منو بگو🤦‍♀️😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکارتم میزنه رو دوساعته دارم میخونم بد متوجه میشدم😑😑😑

فکرتو اصلاح کن خخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوب اجازه ندارم . چجوری بگم پول هست ولی اجازه خرج اضافه ندارم .شوهرم کاسبه پول همیشه توی خونه هست . ...

شوهر منم کاسبه..یه قلک بخر بگو بربزه اون تو..نمیشه که اینجوری..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من ک خودم شاغلم🤔 حقوقمم از شوهرم بیشتر نباشه کمتر نیست🤔هیچوقتم ازش نخاستم ماهیانه یا حالا هرچی بهم ...

منم اگه پسرم کوچیک نبود میرفتم سرکار منت نمیکشدم ولی عزیزم وقتی بمن تو خواستگاری قول داد بیا بریم شهر غریب برات ماشین میخرم میزارم بری سرکار باید فکر اینجا رو میکرد الان من با مدرک لیسانس دور از مامانم تو شهری ک کار مناسب برام نیست صبح تا شب با بچه دوساله تنها نشستم برا آقا پخت و پز و تمیز کاری و بچه بزرگ میکنم بالاخره منم حقی دارم شاید شما خیلی از خود گذشته هستید 

یه نظرم از اول هرجور رفتار کنی عادت میکنه.  من از دوران دوستی خرجم زیاد بود 😂😂😂

ما دوست نبودیم .سنتی ازدواج کردم توی عقد هم زیاد بهم پول نمیداد فقط برا اصلاح بهم پول میداد ....پولاشو قایم میکرد فکر میکرد من میخام ازش بگیرم .ولی بعد ۷ سال منو شناخته که خرجی ندارم هر شب پول دخلو میده به من کل حسابا دست منه .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
چقدر بادرکی آفرین من خونه دارم توقع دارم کلی پول واسم بریزه

جیگرتو💋اخه ب خدا مردا گناه دارن

من خودم سخت کار میکنم میدونم یه ماه پدرت دربیاد واس چندرقاز یعنی چی

ک اونم هنو نگرفته از چند جا بریزن سرت بگیرن ازت باز تو بمونی و جیب خالی و عرق شرم

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
منم اگه پسرم کوچیک نبود میرفتم سرکار منت نمیکشدم ولی عزیزم وقتی بمن تو خواستگاری قول داد بیا بریم شه ...

حق با توعه وسلام

خیلی کم میده که،باهاش صحبت کن 

به هیچ صراطی مستقیم نیست .نمیده میگه پول جلوته .دعوامون میشه.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها چجوری از شوهراتون پول میگیرید .من تازگی ها فقط ۴۵ تومن یارانمو ازش میگیرم.  میگم پول به ...

بگو اون پول خوردو خوراكه 

من ميخوام رفتم بيرون يه لباسي چيزي ديدم خوشم اومد بتونم بخرم  

خودتو لوس كن 

بگو رفته بودم دوتا شورت بخرم گفت ميشه چهل تومن پول نداشتم خجالت كشيدم يا يه تاب يا رژلب ديدم شصت تومن خيلي به دلم نشست اما پولم كم بود 

و ...  

هر بار يع چيزهايي بگو واسش بدونه نياز داري 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
همه چی با خودمه فقط برا عید ی مانتو و شلوار و کفش گرفت ولی دیگه لوازم آرایش و لباس زیر و لباس تو خون ...

بستگی به سبک زندگیتون داره ولی به نظرم دویست واسه همه هزینه ها خیلی کمه.

بازم باهاش صحبت کن. بعضی وقتا یه حرفو باید به مرور و چندین بار گفت که اثر کنه.

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
واسه منم همينه  اما هرماه سيصد رو ميريزه  ماهي كه بيشتر داشته باشه چهارصد يا پونصد  ...

خوب من پول نمیده در عوض هرچی که لازم باشه خودش خرج میکنه وقتی هم خرج خصوصی داشته باشم بگم فلان قدر پول بده بهم میده ولی در کل دوتا خواهرم خیلی پولدارن یکیشون ماهی ۵میلیون هم ماهانه از شوهرش میگیره اخه شوهرش بالای ۲۰تومن درآمد داره

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔