2777
2789
عنوان

یه سوال راجب حقوق وکار

220 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من از سال ۹۴. تو یه اورگان دولتی کار میکنم بیمه از مون موقع برام رد شده دوتا بچه دارم تو این چند سالم سنوت منو نداده که گفته اخر سال میده بهمون اینجوری بنفعمونه! مسیله حقوقمه که بمن برجی ۱۸۰۰۰۰۰ میده در صورتیکه من تو اینترنت زدم با مزایا و حق اولاد دریافتیماهانم ۲۰۵۰۰۰۰  هست.بنظرتون بمن کم نمیده و اینکه تو لیست بیمه من حقوق ماهیانمو زده ۱۹۹۰۰۰۰ تومن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم همسر داري؟ يعني متاهلي؟ اگر اره حق اولاد بهت تعلق نميگيره مگر اينكه با بدبختي ثابت كني خداي نكرده همسرت بيكار يا ازكار افتادس

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
والا بمن انقد میدن لعنت به این مملکت 

پس کمه واقعااا. عوضش امنیت شغلی دارین که ما تو بخش خصوصی نداریم😳😳😳 من نزدیک 2 برابر تو حقوق میگیرم چون پاداش و اینا هم داریم. ولی واقعا راضی بودم نصفشو بگیرم ولی امنیت شغلی داشتمممم والاه. واقعاا خدات رو شکر کن خیلی عالیه کار دولتی

آهان،  البته گفتی دو تا بچه داری خب باید بیشتر بهت بدن، هر حق اولاد الان 150 هست، فکر کنم یه حق ...

خیلی کمه این حقوق چند سال پیشم بمن کم میداد که بازرس اومد مچشو گرفت حقوقم زیاد شد و تمام اون ماها که بهم کم دادو یه چک گفتن باید بدی به کارمندت که داد خدا کنه دوباره بازرس بیاد تازه قراردادم باهامون نمینویسه

پس کمه واقعااا. عوضش امنیت شغلی دارین که ما تو بخش خصوصی نداریم😳😳😳 من نزدیک 2 برابر تو حقوق میگیر ...

کجا کار میکنی؟ شغلت چیه دقیقا؟ آخه بخش خصوصی هم تقریبا همه اداره کاری تو همین مایه ها میدن، مگر به حسابدارا و.حسابرس ها