2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

8716 بازدید | 81 پست

کسی تاحالاتجربه داشته الان دیشب فهمیدم که باردارم وسه چهارماه هست که به دلایلی شیره مصرف میکردم خیلی کم ینی روزی یه سیخ حالاموندم چکارکنم توروخداراهنماییم کنین ازکسی بپرسین چجوری ترک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا خصوصی عزیزم تا بگم

فقط خلاصه میگم که اعتیاد به مورفین و شبه مورفین ها باعث زایمان زودرس میشه

برو پیش پزشکت هر چند اونم همینو میگه

اصلا قطش نکن و کمش نکن

ادامه بده

اگرم تونستی ب۲ یا متادون درمانی کن

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اخه میگن ترکش هم زرره واسه جنین چکارکنم اخه

نه ترک نکن دیگه دیره.میزیزنمیشه بچه گلت فقط بعد از زایمان باید شروع کنی کم و ترکش کنی(یه هفته ای ترکش کن) چون شیر دهی دیکه حسابش فرق داره

متادون از شیر منتقل نمیشه

روزی نیم سی سی بخور

نه خماری بکش نه نشئه شو فقط در حدی که بدنت دچار سندروم ترک نشه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
?...are you seriously

Yes

بیا خصوصی عزیزم تا بگم فقط خلاصه میگم که اعتیاد به مورفین و شبه مورفین ها باعث زایمان زودرس میشه ب ...

وای به۲  هرویین فشرده هست😨متادون توهم زاست یاخدا این چه راه حلیه هیچی نمیشه بزاره کنار بهتره بنظرت بچه ای که با قرص یا تریاک به دنیا بیاد سالم میشه 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اخه میگن ترکش هم زرره واسه جنین چکارکنم اخه

واي اگه بدوني مصرف اين چيزاچه بلاهايي سربچه بيچاره مياره توروخداترك كن بخاطربچه ت ديگه بهش لب نزن اگه يه ذره حس مادرانه داري بزاركنار،بچه ت ناقص ميشه بخدا

وای به۲  هرویین فشرده هست😨متادون توهم زاست یاخدا این چه راه حلیه هیچی نمیشه بزاره کنار بهتره ب ...

کی گفته هرویین فشرده؟ متادون توهم زا؟

نگو عزیزم متاوکن داروی قرنه شما به اینا که سر خود میخورن نگاه نکن

دکترشم بره همینو میگه.یکی رو میشناختم همین مشکلو داشت پزشکش متادون رو جایگذین کرد

متادکن حتی تو ازمایشم معلوم نمیشه چون شبه مخدره و ب۲ هم مثل همون

خیلی ها رو نجات داده 

هنوز اول بارداری هست بزار کنار دیگ نکش توروووخدا این کوفتی ها چیه میکشید 

به امید خدا یا سقط میشه یا میمونه اگه با اعتیاد بمونه بچه هم معتاد میشه همم که معلومه ناقص میشه مواد با خون تو قاطی میشه میره از طریق بند ناف به بدن جنین اونم دچار اعتیاد میشه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نه ترک نکن دیگه دیره.میزیزنمیشه بچه گلت فقط بعد از زایمان باید شروع کنی کم و ترکش کنی(یه هفته ای ترک ...

اين ديگه چه جورراهنمايي كردنه بچه ش ناقص بدنيامياددچارهزارجوراختلال ميشه چطورميگي چيزيش نميشه شماديگه كي هستي