2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8719 بازدید | 81 پست
رو ی یه سیخ؟ اصلا روزی ده سیخم باشه که هیچی نیست گلم. فکر کردم اجبار به مصرف هستی بیصتر حس روانی د ...

😔😔رو بچه تاثیر میزاره کلا همشون طفلک بی گناه 

بنظر من بره دکتره بره کمپ ترک اعتیاد بستری بشه بهتره من اطلاع نداشتم از این قرصا تو نت نگا کردم اخ نوشته این قرص ها برای جنین خطرناکه😣😢

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

برو پیش دکترت ولی هزار بار گفتم ترو حضرت عباس ترک نکن سر خود

به چه زبونی بگم

موردش رو از نزدیک داشتم و میدونم ترک=از دست دادن بچه

نترس برو پیش دکترت اون کارشه اصلا دعوانم نمیکنه

یا منادکن درمانی میکنه یا ادامه روند مصرف یا قطع پله کانی

فردا برو خبرشم بزار

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو ی یه سیخ؟ اصلا روزی ده سیخم باشه که هیچی نیست گلم. فکر کردم اجبار به مصرف هستی بیصتر حس روانی د ...

نبابادندون دردداشتم ینفرگفت بکش خوب میشی کشیدم خوب شددیدم ازقرص اینازودترخوب میکنه دیگه عادت کردم ولی ایکاش دردمیکشیدم شانس منم قشنگ تواین چندماه که نمیدونستم شد

خیلی ممنونم بخدابهم امیدواری دادی بعضیاخیلی ترسوندنم ولی خودم به امیدخداکمش میکنم دوسه هفته ی ترک می ...

خواهش عزیزم اوم که نکشتی خب اشتباه کردی.نترس خدا بزرگه طرف با hiv بچه سالم به نیا میاره بعد شما به یه سیخ نگرانی....

امیدت به خدا🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
برو پیش دکترت ولی هزار بار گفتم ترو حضرت عباس ترک نکن سر خود به چه زبونی بگم موردش رو از نزدیک داش ...

چشم باشه مرسی فردامیرم ازمایش بعدازظهرمیرم پیش دکتر

راستی یه سوال دیگه توازمایش کل اعتیادروهم نشون میده!

نبابادندون دردداشتم ینفرگفت بکش خوب میشی کشیدم خوب شددیدم ازقرص اینازودترخوب میکنه دیگه عادت کردم ول ...

توروخدا اون یه نفر کیه پیداش کن توووف کن تو صورتش مطمعین باش دشمنت بوده مگه دردو با اعتیاد تسکین میدن خواهر مواظب خودت باش سلامتی پیدا نمیشه هاااا بخدا این تن سالم نباشه حتی خود شوهرت هم ازت خسته میشه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
😔😔رو بچه تاثیر میزاره کلا همشون طفلک بی گناه  بنظر من بره دکتره بره کمپ ترک اعتیاد بستری بشه ...

اره عزیزم خب تو ازمایشگاه میسازن دیگه درسته متادون اعتیاد بدنی کمی داره ولی سه روز حالت سرماخوردگی داره

مشکل اینه تو زمان ترک کل آب بدن طرف کشیده میشه و بی اشتهایی شدید و نیاز به سرم دارن واسه همینه میگن دیگه دیره و کمک حرفه ای میخواد وگرنه کیه که بنه ترک بده

بره دکتر کمکش میکنه و ایشالا جفتشون سالم باشن...

استفاده کردم از نظرت گلم  تروخدا ببخش پر حرفی کردم

🌷🌷🌷🌷

اره عزیزم خب تو ازمایشگاه میسازن دیگه درسته متادون اعتیاد بدنی کمی داره ولی سه روز حالت سرماخوردگی د ...

انشالله🙏

چشم باشه مرسی فردامیرم ازمایش بعدازظهرمیرم پیش دکتر راستی یه سوال دیگه توازمایش کل اعتیادروهم نشون ...

به کیتش و درخواست مردم ربط داره 

ازمایش ازدواج فقط مورفین هست(تریاک و شیره) اگه خانواده عروس تیک متادون و ب۲  و حشیش و امفتامین(شیشه)هم بزنن اره نشون میده 

استخدامی هم فقط مورفینه 

در کل پایه کل ازمایش های کشور و حتی بارداری فقط مورفین هست و تریاک و شیره رو نشون میده

خواهش عزیزم کاری داشتی نگران نشو اینجا خیلا کمکت میکنن.هممونم مشول داریم و خجالت نداره

در پناه خدا

توروخدا اون یه نفر کیه پیداش کن توووف کن تو صورتش مطمعین باش دشمنت بوده مگه دردو با اعتیاد تسکین مید ...

اره والابدبختم کردحالانمیدونم چجوری برم ازمایش مامانم میفهمه اونوقت

به کیتش و درخواست مردم ربط داره  ازمایش ازدواج فقط مورفین هست(تریاک و شیره) اگه خانواده عرو ...

دکترم خیلی بداخلاقه اگه برم بفهمه یهویچیزمیگه ای خدایاچکارکنم تازه جواب ازمایشم مامانم بگیره میپرسه بفهمه بدبخت شدم

اره والابدبختم کردحالانمیدونم چجوری برم ازمایش مامانم میفهمه اونوقت

بگو بزار بفهمه باید از مواظب باش 

بد اگه ندونه نمیشه چون زایمان کردی نوزاد نیاز به مراقبت خاصی داره باید باخبر باشن زود درمانش کنن ولی بقول دوستمون سر خود ترک نکن ولی اینو مطمعین باش اطلاع دارم میگم اوایل بارداری خیلی راحت ترک میکنی و بدون خطر میگذره حتمااا برو دکتر ازمایش واسه چی میری حالا؟

دکترم خیلی بداخلاقه اگه برم بفهمه یهویچیزمیگه ای خدایاچکارکنم تازه جواب ازمایشم مامانم بگیره میپرسه ...

چرابدبخت میشی یه بیماریه اعتیاد بیماریه تو یه مریض هستی که میخوای خوب شی اصلا نگو بدبخت شدم اصلا هم انکار نکن باهاش بجنگ بخاطر نینی برو قشنگ مشاور بزار از نظر روحی روانی هم دچار مشکل نشی

بگو بزار بفهمه باید از مواظب باش  بد اگه ندونه نمیشه چون زایمان کردی نوزاد نیاز به مراقبت خاصی ...

واسه سقط قبلیم ازمایش کل نوشته بودنرفتم حالاالان میگم برم لازمه برم یانه