2777
2789

ندن پدر بی مسولیت داشته باشن پدر خرابکار داشته باشن. نزدیک 20سال دعوا بشنوه بچه   چه بلای سر فرزند میاد شخصیتش چطوری میشه تروما بهش میدن الان من اعتماد بنفسم عزت نفسم ندارم استرسی شدم قرص مصرف میکنم شب ها خواب ندارم  بازدهی ندارم از شروع کارهای جدبد واهمه دارم رشد شخصیتی  نکردم هیچ وقت پدرو مادرم روم سرمایه گذاری نکردن   همبن باعث شده تو اجتماع کسی آدم حسابم نکنه جایگاه نداشته باشم می‌بینید همه چی مثل یه زنجیر به هم وصله خانواده برد چه بلای میتونه سرت بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیخوام منکر نقش خانواده بشم اما همین که شما پی بردی که خانواده ات چه مشکلاتی دارند نشون میده که از سطح آگاهی خوبی برخورداری و همین میتونه نیروی اولیه برای اینکه زندگی خودت رو بهتر کنی فراهم کنه. فکر اون حالتی باش که پی نمی بردی و نمی فهمیدی که خانواده ات مشکل آفرین هستند. می بینی؟ آگاهی خوبی داری. در ضمن من آدمهایی رو میشناسم که در خانوادۀ درب و داغونی بزرگ شدند اما خودشون رو بالا کشیدن و ساختند.  

خیلی ها هستند تو خانواده داغونی بزرگ شدند ولی الان زندگی خوبی دارند

درمقابل خانواده ای هم هستند پدرشون خلافکار بود به بچه اش مواد میداد ببره مدرسه پخش کنه

درسته خانواده نقش دارند ولی از ی جایی به بعد این تویی که انتخاب میکنی چکار کنی

خودت باید زندگیت و بسازی حالا یکی با درس خوندن به ی جایی میرسه یکی با کار کردن یکی با کار هنری و... 

همین که فهمیدی راه خانواده ات درست نیست یعنی چندتا لول ازشون بالاتری

سخته ربطی ام به سطح سواد پدر و مادر نداره پدر خود من قبل از انقلاب آمریکا درس خونده ولی اندازه گاو فهم و شعور نداره مادرمم دیپلم قبل از انقلاب رو داره ولی یه خاله خشتک بیش نیست.

باعث شدن من قرص اعصاب بخورم.

بابام تو بچگی مدام کتکم میزد سر هر چیزی مادرم تحقیرم میکرد و میگفت بچه های خواهرش رو بیشتر از من دوست داره خلاصه خیلی تو آینده ام تاثیرگذار بودند.