2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8716 بازدید | 81 پست

عزیزم ترک نکن دیکه دیره

برو پیش دکترت

یاید پنج ماه پیش ترک میکردی خودت که میدونی خماری چیه

من از نزدیک دیدم به بچت اسیب میرسه

برو دکتر کنترا شده ادامه بده

تو نت سرچ کن همینو میگن.

بازم میگم سر خود ترک نکن😑😑😑

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته هرویین فشرده؟ متادون توهم زا؟ نگو عزیزم متاوکن داروی قرنه شما به اینا که سر خود میخورن نگاه ...

عزیزم یکی از اعضای خوانوادمو تازه از کمپ ترک اعتیاد در اوردیم اعتیاد به هرویین و شیشه داشت مثلا میخواست ترک کنه به دو استفاده میکرد دکتر کمپ که تخصص ترک اعتیاده گفت به دو خودش اعتیاده گفت ما بهش میگیم هرویین فشرده 

متادون هم مواده همشون اعتیاده دیگ بدن یه مدت به متادون جواب میده بعدش دیگ عادت کرد جواب نمیده باید مصرفشو زیاد کنه یه چیز قوی تری مصرف کنه به امید خدا بزاره زمین بنظرم سقط شدن بهتره بچه با اعتیاد بزرگ شه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نه ترک نکن دیگه دیره.میزیزنمیشه بچه گلت فقط بعد از زایمان باید شروع کنی کم و ترکش کنی(یه هفته ای ترک ...

مصرفم خیلی کمه هاینی فقط اندازه یه سیخ روزی

یه بست ۲۸گرفتم ده تومنی هنوزنصفش هست

ولی بازم معتادش شدم گفتم ازقرص واینابهتره خاک توسرم الان ینی بایدچکارکنم

عزیزم یکی از اعضای خوانوادمو تازه از کمپ ترک اعتیاد در اوردیم اعتیاد به هرویین و شیشه داشت مثلا میخو ...

وای توروخدانگو یبارسقط داشتم نمیخام فکرشم کنم اینم سقط بشه فقط دعاکن بهم

عزیزم یکی از اعضای خوانوادمو تازه از کمپ ترک اعتیاد در اوردیم اعتیاد به هرویین و شیشه داشت مثلا میخو ...

ببین عزیزم منم قبول دارم اعتیاد بده پدر سرنوشتمون رو عوض کرد ولی خیلی ها با متادون ترک کردن و اصلا شبه مخدره.دکتر به پدرم داد و مصرف میکرد ولی چون نشه نمیونش پرتش کرد رفت(چون دوز مناسب داد که فقط مواد نکشه) اینا میخوان با متادون هم نشه بشن که اشتباهه

وگرنه حرفت درسته همشون یکی هستن...

من هدفم کمکمه جون میدونم ترکش کنه بچش میفته با اون درد پا و دست شدید...

استفاده کروم از نظرت و ممنون که با شعوری و قشنگ توضبح دادی گلم😍😍😍

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

همانطور که گفته شد از بوپرنورفین علاوه بر مصارف خاص پزشکی ، برای ترک اعتیاد نسبت به مواد مخدر دیگر استفاده می شود. بوپرنورفین در دوز های پایین خاصیت ضد درد داشته و مانند مورفین عمل می کند. البته قدرت قرص بوپرنورفین 40 برابر بیشتز از مرفین است و از این لحاظ شدیدا اعتیاد آور می باشد. برای اینکه بوپرنورفین جایگزین مواد مخدر دیگر شود نیاز به دوز خاصی وجود دارد که فقط در آن دوز خاصیت سم زدایی پیدا می کند.

نشانه های اعتیاد به بوپرنورفین همانند نشانه های اعتیاد به مواد دیگر از قبیل متادون می باشد. از آنجایی که بوپرنورفین یک ماده مخدر نیمه صناعی مشتق از خشخاش می باشد و یک آگونیست نسبی است ، علاوه بر داشتن عوارض معمول مواد مخدر ، مثل افت تنفسی و نشئگی ، بیشترین اثرش کمتر از سایر مواد مخدر مثل هروئین و متادون می باشد.

اثرات بوپرنورفین با افزایش پیدا کردن میزان مصرف آن ، افزایش می یابد تا هنگامی که به یک سقف معینی برسد، در آن صورت نشانه ها و آثار افزایش نمی یابند. به این مسئله سقف اثر گفته می شود که همین سقف اثر باعث می شود ، اثر آگونیست های کامل را متوقف کند (مثل هروئین) و علائم ترک بروز پیدا کنند. به همین دلیل به فردی که مصرف کننده ی یک ماده ی مخدر سنگین تر مثل هروئین می باشد ، بوپرنورفین تچویز می کنند تا از اثرات کامل هروئین جلوگیری کرده و وارد پروسه ی ترک ماده ی مخدر شود.

همان طور که گفته شد ، درمان اعتیاد توسط بوپرنورفین ممکن است خطر وابستگی را به دنبال داشته باشد. ظهور علائم آن آهسته بوده و نیمه عمر دارویی اش بین 24 تا 60 ساعت می باشد.عوارض اعتیاد به بوپرنورفین

تهوع و استفراغ ، خواب آلودگی و کسالت ، سرگیجه، سر درد، کمبود حافظه ، کم شدن سرعت کارکردهای شناختی مغز ، تعریق ، خارش، خشک شدن دهان ، جمع کردن مردمک چشم ، مشکلات انزال در مردان ، افت فشار خون، کاهش میل جنسی ، مشکلات نگهداری ادرار و ... همگی از عوارض اعتیاد به بوپرنورفین هستند.

شدید ترین مشکلی که بوپرنورفین ایجاد می کند مشکلات تنفسی می باشد. تنفس ناکافی در واقع مشکل تنفسی ای است که برای مصرف کنندگان به وجود می آید. مخصوصا استفاده از بنزودیازپین ها و الکل یا بیماری های زمینه ای ریوی این مشکل را تشدید می کنند.

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
مصرفم خیلی کمه هاینی فقط اندازه یه سیخ روزی یه بست ۲۸گرفتم ده تومنی هنوزنصفش هست ولی بازم معتادش ش ...

رو ی یه سیخ؟ اصلا روزی ده سیخم باشه که هیچی نیست گلم.

فکر کردم اجبار به مصرف هستی

بیصتر حس روانی داری تا نیاز بدنی

پس بزارش کنار

هر چند با یه سیخ هم چیزی نمیشه

فقط بدون عزیزم تریاک و سیره اب بدن رو دفع میکنن و این کاسه نوزادت خطر داره حداقل مراقب تغذیت باش

ترسوندیم دختر نگرانت شده بودم بخدا

یه نفس راحت کشیدم

ترو خدا قدر بچت رو بدون من ارزومه یکی داشته باشم

دیگه نترس و یه تصمیم بگیر یا ترکش کن  که بیشتر از نظر روحی اذیت میسی نه بدنی(یه استامینوفن کدیین بخور اذیت شدی) یا همینو ادامه بده ولی بیشترش نکن تا زایمانت

بهترین راه هم مشورت با دکترته

خداکنه الانم ازدیروزکه فهمیدم فقط یه دودگرفتم اصلاهم خماری ندارم چون قبلشم خیلی کم میکشیدم

اشنا ماقلیون مصرف میکرد حامله شدازقلیون بدش اومد هرکارمیکردنمیتونست ترک کنه دوباره میکشید برای همین ننیزاشت بارداربشه بارداری ناخواسته بود اما قلیون ترک کرد اما مادرشوهرم خواهرم دختراخرش تو پنجاهسالگی باردارشده بود معتادبود الان دختره رنجورسیاه وموهای کم پشت میگفتن وقتی هم به دنیا اومده خیلی مااروم بوده وبهش دودمیدادن سعی کن کمش کن به مرور چون مورفین واقعا روبچه اثرداره و بچت معتادبه دنیا میاد ازده دودمیگیری یه دود یه دود کم کن درعرص چهارپنج روز یه دودبیا پایین

من نمیتونم به دکترم بگم روم نمیشه بخداچیزاسونی نییت بگم اگه کسی میتونه ازدکترش بپرسه حتماهم بگیدکه مصرفم خیلی کمه من اونجورمعتادنیستم که اگه یروزنکشم ازدردبمیرم

ببین عزیزم منم قبول دارم اعتیاد بده پدر سرنوشتمون رو عوض کرد ولی خیلی ها با متادون ترک کردن و اصلا ش ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://niniban.com/fa/news/177435/%25D9%2585%25D8%25B5%25D8%25B1%25D9%2581-%25D8%25A8%25D9%2588%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2586%25D9%2588%25D8%25B1%25D9%2581%25DB%258C%25D9%2586-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25AF%25D8%25A7%25D8%25B1%25DB%258C-%25D9%2585%25D9%2585%25D9%2586%25D9%2588%25D8%25B9&ved=2ahUKEwisvOSIwoLjAhXOPFAKHfUmAfkQFjACegQIBRAB&usg=AOvVaw3UevPttcH3wmJlepCtVc-l

تو نت تحقیق کردم نوشته این قرص ها هم ممنوعه در دوران بارداری برو دکتر با قرص اینا نمیشه

رو ی یه سیخ؟ اصلا روزی ده سیخم باشه که هیچی نیست گلم. فکر کردم اجبار به مصرف هستی بیصتر حس روانی د ...

خیلی ممنونم بخدابهم امیدواری دادی بعضیاخیلی ترسوندنم ولی خودم به امیدخداکمش میکنم دوسه هفته ی ترک میکنم گلم مرسی