2777
2789
عنوان

دیگه دعاهام نمیگیره😔

200 بازدید | 20 پست

خیلی ناراحتم، قبلا هر چی از خدا میخواستم بهم میداد چون همیشه برای بقیه دعا میکردم. همه میگفتن باردار که باشی دعا مستجاب میشه، اما برای من برعکس شده، کلا هر دعایی برای هرکی میکنم مستجاب نمیشه... دیگه میترسم دعا کنم... میگم دعا نکنم حداقل ممکنه اون نفر دعای خودش بگیره اما من دعا کنم قطعا نمیشه😔😔😔

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساید به خودت مغرور شدی  عرورت رو به زار کنار برا حاجت من دعا کن

نه اتفاقا، بیشتر میترسیدم، چون هر چی دعا میکردم برای دیگران (بدلایلی در حق خودم هیچوقت دعا نمیکنم) امکان نداشت برآورده نشه، چه خوب و چه بد، باید خیلی مراقب میبودم.... اما الان... انگار برعکس میشه... دیگه میترسم دعا کنم... نمیخوام دعا کنم دیگه😔

نمیدونم چرا دیگه مثل سابق دعاهامون براورده نمیشه فکر کنم خیلی بد شدیم ،یادمه زمانی تا چیزی از خدا میخواستیم زود اجابت میشد😭😭😭

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

نه اتفاقا، بیشتر میترسیدم، چون هر چی دعا میکردم برای دیگران (بدلایلی در حق خودم هیچوقت دعا نمیکنم) ا ...

نمی دونم چی بگم 

ولی به دلم افتاد بهت بگم به ایمه و همه بزرگامون متوسل بشی 

برای ظهور امام زمان صلوات
۲۳ ساله دارم دعا میکنم خدا یه زهرمار هم بهم نمیگه دلم خوش باشه که لااقل صدامو میشنوه و محل نمیده

گاهی بهتره خدا یک دعا رو نشنوه و محل نده.... خیلی سالها قبل خداوند حاجت منو برآورده کرد، حاجتی که برای رسیدن بهش تا خود خدا دویدم... اما سالها برای اینکه چرا همچین چیزی از خدا خواستم خودم رو سرزنش کردم... کاش هیچوقت از خدا چیزی نخواسته بودم

عزیزم بعضی وقتا با گذشت سالها وعمرو شلوغ شدن دورو بر آدم مثل بچه وشوهر ومشکلات و....

آدم تمرکز لازم برا دعا وحاجت خواستنو اداره

چند وقت به خودت فرصت تفکر و تمرکز وسکوت بده درست میشه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
گاهی بهتره خدا یک دعا رو نشنوه و محل نده.... خیلی سالها قبل خداوند حاجت منو برآورده کرد، حاجتی که بر ...

چیزی که میخوام بد نیست 

چیزیه که خدا خودش سفارش کرده براش دعا کنید

مشکل منم خدا با من بده

منتظره معجزه ی خدا
نمیدونم چرا دیگه مثل سابق دعاهامون براورده نمیشه فکر کنم خیلی بد شدیم ،یادمه زمانی تا چیزی از خدا می ...

واقعا درسته😔

عزیزم بعضی وقتا با گذشت سالها وعمرو شلوغ شدن دورو بر آدم مثل بچه وشوهر ومشکلات و.... آدم تمرکز لازم ...

راست میگی شاید این هم بی تاثیر نباشه چون مجردی دعاهامون زود میگرفت

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl