2777
2789
عنوان

دلم حلوا میخوا

136 بازدید | 21 پست

من تو ده هفته ام..و عااااشق حلوا.الان خیلی دلم میخواد.ولی میگن چون توش زعفران و گلاب داره و گرمه سه ماهه اول موجب سقط میشه..من میخوام درست کنم بخورم..کسی خورده.چیزیش شده؟

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هل و وانیل بزن

زعفرونم مقدار کمش ضرری نداره اگه بارداری پرخطر و لکه بینی نداری

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من یازده سال پیش سربارداریم همه چی خوردم تنها چیزی که نخوردم زعفرون بود ولی اینجا صبح تاشب میگن فلان ...

من زعفرونم خوردم

اصلا در تعجبم زن باردار انقدر خودشو محدود کنه مگه موارد خاص

واقعا یه بار دوبار چیزی نمیشه

گرچه من اصلا در بند دفعات نبودم😁

من یازده سال پیش سربارداریم همه چی خوردم تنها چیزی که نخوردم زعفرون بود ولی اینجا صبح تاشب میگن فلان ...

منم مامانم همه چی میخورد حتی زعفرونم گفتم نخورم تعجب کرد گفت بخور بابا مسخره بازیا چیه..ولی از بس میگن میترسم

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑