2777
2789

تو یه تاپیک دیدم که اینکار باعث پاکسازی مثانه و رفع عفونت میشه کسی انجام داده؟

البته تو یک روز انجام بدین نه همیشه اونم چای کمرنگ

ده لیوان تا صبح تو سرویس میمونی که

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف هم پاکسازی مثانه س از عفونته دیگه😂

نمیدونم والا عفونت‌های شدید فکر نکنم حواب بده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عفونت رو که برطرف نمیکنه

ولی شما ۱۰ لیوان آب همبخوری بخاطر بیشتر شدن جریان ادرار، کل دستگاه ادراری شسته میشه!!!

زیاد هم نیست، روزی تقریبا دو و نیم لیتر مایعات سبک

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عفونت رو که برطرف نمیکنهولی شما ۱۰ لیوان آب همبخوری بخاطر بیشتر شدن جریان ادرار، کل دستگاه ادراری شس ...

اره کلا مایعات باید زیاد مصرف کرد ولی تناقضش اینجاست که افراد مبتلا خیلی آب نگه نمی‌دارن تو مثانه شون 

همین که پاکسازی بشه هم خیلی خوبه خب👌

واقعا میگی .بزار فکر کنم اگه روزانه ده لیوان چایی بخوریم دور چشا سیاه میشه کمبود اآهن شدید دندونا زر ...

گفتم هرروز نیست یک روز باید انجام بدی فقط !!

چای کمرنگ آهن و کم نمیکنه 

میتونی آب هم امتحان کنی هدف شسته شدن دستگاه مجاری ا هست