2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون دیگه قسمت جذذذذاب ماجرابود😂😂😂😂 ایشالا دوباره ازاین جذابا برای کل خانومای تاپیک اتفاق بی ...

😋🤣🤣🤣🤣🤣👌👍👍👍

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
گلبوته جون خوبی دلمون برات تنگ شده 😍😍😍

سلام عزیزم 

بله خداروشکر 

برگشتم خونم حالم خیلی خوبه 😍 منم دلم تنگ شده بود مهربون 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
هوای مشهد گرمه عزیزم گررررم البته الان بارونیه نمیدونم چرا 🤔 پاساژ برای خرید چه چیزی و با چه قیمتی

وااای مامیخایم چن روزازدست گرمافرارکنیم بیایم مشهد😄برالباس میخام قیمت واسم مهم نیست فدات 

ناهار

اشتباه ریپ کردی من زرنگم ناهارمم امادس نماز میخوام بخونم الان 😁😁😁

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
دلت چی میخواد همونو درست کن 

اووو  همت ندارم خواهر 😩 خدا مادرمو حفظ بکنه حداقل 5شب در هفته برام غذا میاره وگرنه هیچی‌شوهرمم بلد نیست نمیدونم تو حاملگی حوصله همه چیز دارم و انجام میدم آشپزی خیلی سخته برام و طول میکشه یه خوراک درست کردم دیشب‌۲ساعت طول کشید 😩الانم فکرم پیش املته 🥺

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
پا قدمم سبک بود 😍 خوبی آیلین خوبه چه خبرااااا خوش گذشت عزیزم 

قربونت عزیز دلم

خوبیم خدارو شکر 

یه مجسمه دختر واسع ایلین خریدم اسمشو گذاشتم نیلا 

همش بغلشه 

میگه این نی نی منه 😍 

تو خوبی؟ نیلا جون خوبه؟

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
آره .گواتر فقط روي گردن ورم ميكنه ولي نه پر كار هست نه كم كار

مامان منم گواتر داره دیروز رفته بود سونوکرافی کنه باید جراحی کنه 😞😞😞

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘