2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم🤗 😳😳😳😳 خب به انداااااااززززه درست کن خواهررر

هنووووووز عادت نکردم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
ژان ژان چه دلم تنگ شده بود واسه تاپیک الهی هیچ وقت جمعمون بهم نریزه و همیشه دوسته دوست بمونیم

سلام اطلسی جونم خوبی گلم .هوای مشهده چطوره؟قراره4مردادبیایم مشهداگه خدابخواد.چن تاپاساژخوب هم معرفی کن 😄

سللللللللام من گوشی خریدم😁😁😁😁 البته شوهرم خرید واسم ۲۷ تیر تولدمه یجورایی کادو تولد 

مبارک الی جونم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
ژان ژان چه دلم تنگ شده بود واسه تاپیک الهی هیچ وقت جمعمون بهم نریزه و همیشه دوسته دوست بمونیم

ای جان مبارک باشه عزیزم انشالله روزهای پر عشق در پیشه❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
😂😂😂😂😂😂 واقعا ساعت ۱۲ و نیم چه غذایی درست میکنید؟ من  اگه تا ساعت ۱۲ غذام آماده نباشه دست ...

ما بچه زرنگیم از شب نگه میداریم  من قرمه سبزی تو فریزر دارم ناهارم برنج میپزم تنگش  

نه گواتر داشتم ولي براي پر كاري هم ميگفت همين كارو كنيد

مگه گواتر با تیروئید فرق داره؟

سلام اطلسی جونم خوبی گلم .هوای مشهده چطوره؟قراره4مردادبیایم مشهداگه خدابخواد.چن تاپاساژخوب هم معرفی ...

هوای مشهد گرمه عزیزم گررررم البته الان بارونیه نمیدونم چرا 🤔 پاساژ برای خرید چه چیزی و با چه قیمتی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
ممنونم عزیزم  منم خیلی دلتنگتون بودم 😢😍

راستی گلبوته جون از کنار ماهم رد شدی وقتی گفتی پردیس تهرانم کلی ذوق کردم 😍😍

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘