2777
2789
عنوان

از بی محبتیه شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 93 پست
کاری نمیکنم یا گریه یا با خوندن نمازو قران خودمو اروم میکنم مشکل اینه از  خانواده ام هم دور هست ...

عزیزم وقتی که شوهرت ارومه و استراحت کرده چایی یا شیرینی براش ببر و با لبخند نیازهاتو بگو . بگو که خانم ها ظریعن و با مردا تفاوت دارن . بهش بگو من فقط تو بغل تو آروم میشی خیلی دوست دارم سرمو روی سینه ات بزارم و تو نوازشم  کنی من با توجه هات تو کاملا اروم میشم و به آرامش میرسی . همه خواسته های من با توجه و محبت تو خلاصه میشه

خاک شود هر که در این خاک زیست....خاک چه داند که در این خاک کیست🍀🍀🍀🍀🍀
من قهر نمیکنم اون قهر میکنه من حرف میزنم جواب نمیده یا جدا میره میخابه یا اصلا نمیمونه تو خونه که بخ ...

خب بس روشتو عوض کن این دفعه تو زود قهر کنو جاتو جدا بنداز وقتایی که میدونی دلش رابطه میخاد ناز کن یا تحویلش نگیر بزار بفهمه ناز کشیدنو بهش نچسب اصلا بعضی مردا اخلاقشون اونجوره قهر میکنن که زنشون منت بکشن حالا برعکس کن تحویل نگیر دزست میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر‌منم تا دلت بخواد زبون بازه و اهل محبت و گوله نمک و وقتی قهر میکنیم به ۱ساعت نمیکشه و میاد منت کشی تا الان من منت کشی نرفتم توو این ۱۶سال زندگیم..ولی نه پول داره نه تلاش میکنه برای رفاه من...هرکی یجوری مشکل داره خواهر

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
وای چقد مثل همیم شوهرم دقیقا مث شوهر شماست مرد خوبیه اهل کارو زندگیه برام همه چی فراهم کرده اما خی ...

چداحرفاشوکپی کردی!!

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
تفاوت زن و مرد همینه. احساسات ما برای مردا عجیبه  ولی برای همجنس خودمون عادیه. همونطور که رفتار ...

دقیقا.شوهرمنم خیلییی کم حرفه واز پرحرفی بدش میاد ولی اهل محبت هست به قول شما من درک کردم این تفاوتارو و کم حرف ترشدم اینجوری نزدیک ترشدیم به هم به قول شمامردا از پرچونگی خوششون نمیاد

‌باید زنهایی که شوهرشون این مدلین با روش های خاصی قلقشونو بدست بیارن هرکس یه جوره دیگه به نظرم من مردا عینه بچه هان بعد ازدواج زناشون مادرشون میشن یه جورایی باید درست تربیت بشن شده بعضی وقتا ادب بشن یا بلاخره هر مردی یه اخلاقی داره دیگه ببین کدوم روش موثره اونو بکننزارید زندگیتون سرد بشه و تکراری 

توهم زنی دیگه میفهمی چی میگم.... الان امشب شب جمعست پشت به پشت هم خوابیدیم حتی بدون یه بوس وبغل ومحب ...

عزيزم خيلي سخته فداي دلهاتون بشم😢😢

ولي اگه ميتونيد گاهي هم شما پيش قدم يشيد واسه إبراز محبت مثلا بوس كنيد لب بگيريد چه إشكالي داره بعدش اونم همراهيتون ميكنه منم چندبار اينكارو كردم نتيجشم خوب بود

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
توهم زنی دیگه میفهمی چی میگم.... الان امشب شب جمعست پشت به پشت هم خوابیدیم حتی بدون یه بوس وبغل ومحب ...

شاید خسته بوده یا یادش نیس شب جمعه هس واقعا من موندم چرا همه مینالن از سردیه مردا من همیشه فک میکردم مردا بیشتر میخان 

شاید خسته بوده یا یادش نیس شب جمعه هس واقعا من موندم چرا همه مینالن از سردیه مردا من همیشه فک میکردم ...

عزیزم بی تفاوت بودن همینه دیگه تو خونه ما که شب جمعه معنی نداره همیشه هم قبل از ما شوهرم خوابه درضمن قلق هم نداره... 

شاید خسته بوده یا یادش نیس شب جمعه هس واقعا من موندم چرا همه مینالن از سردیه مردا من همیشه فک میکردم ...

آخه فقط اون نيس كه تمام فكرو ذكر مرد فقط رابطه و محبت و عشق بازي نيس كه

اگه همسر من كارش سبك بود هرروز رابطه ميخواس و محبت ميكرد ولي چون كارش سنگينه تعداد رابطه هامون كم شده من گرمتر از اونم ولي دركش كردم.چون ميبينم واقعا شرايط اجازه نميده

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤