2777
2789
عنوان

از بی محبتیه شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مثل خواهربرادریم دیگه چراجای بچه روجداکنیم،

وا 

خوب جاي بچه جدا باشه 

شما كنار همسرت ميشي ،باهاش رابطه جسمي برقرار ميكني 

خييييلي اشتباه بچه وسط بخوابه از نظر روان شناسي 

تحت هيچ شرايطي بچه نبايد تو اتاق پدر و مادر بخوابه 

حتي زمان حضرت محمد هم روايت داريم اتاق همسران ايشون جدا بود براي خواب حتي اتاق حضرت فاطمه و حسنين 

من ۱۶ سال خیلی تشنه محبتم

از اول ازدواج اینجوری بود یا نه اوایل خوب بود؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
منم همیشه بهش مسگم چرا پشت به نن میخوابی با این سنم پریشب که غصه کم محبتی اش تو دلم تلنبار شده ب ...

تفاوت زن و مرد همینه. احساسات ما برای مردا عجیبه  ولی برای همجنس خودمون عادیه. همونطور که رفتار مردا و کم محلیشون برای خانم ها شگفت انگیزه و برداشت منفی میکنیم اما این اخلاقشون واسه آقایون عادیه .همین تفاوت ها باعث اختلاف میشه چون از روحیات هم خبر نداریم و باید درک کنیم همو

خاک شود هر که در این خاک زیست....خاک چه داند که در این خاک کیست🍀🍀🍀🍀🍀
بخدابعضی وقتامیگم کاش هیچی نمیخریدبرام ولی محبت میکرد... 

الان میگی اگه نمی خرید می گفتی محبت خشک و خالی به درد تنش میخوره کاش داشت واسم میخرید آدمها قدر چیزایی که دارن نمیدونن

پیش برو پشت سر خبری نیست  
از اول ازدواج اینجوری بود یا نه اوایل خوب بود؟

همینطوری بود دوران عقد  تا گله میگردم زود برام هدیه های گران قیمت میخرید منم گول میخوردم اما الان دیگه بخدا خسته شدم احساس خلا میکنم 

منم شدیدا همین کمبودا رو دارم پریشب از ته دل گریه کردم..بچه هامم با من گریه کردن خودش سکوت کرده بود ...

کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو حتما بخونننن

خاک شود هر که در این خاک زیست....خاک چه داند که در این خاک کیست🍀🍀🍀🍀🍀
کاری نمیکنم یا گریه یا با خوندن نمازو قران خودمو اروم میکنم مشکل اینه از  خانواده ام هم دور هست ...

الهی عزیزم ایشالله مشکلت حل شه خب خودت یه بار بشین براش درد دل کن مشکلتو بگو بگو چرا اینجوری هستی مگه میشه مرد ناز زنشو نکشه عزیزم زیاد باهاش قهر نکن چون براش عادی نیشه باید انقد وابستش کنی که نتونه قهر بمونه و منت کشی کنه محبت کنه من شوهرم یه اخم کوچولو کنم و حرف نزنم صدتا روش میره تا دلمو به دست بیاره ولی قهر اصلا نمون دزست نیس

الهی عزیزم ایشالله مشکلت حل شه خب خودت یه بار بشین براش درد دل کن مشکلتو بگو بگو چرا اینجوری هستی مگ ...

من قهر نمیکنم اون قهر میکنه من حرف میزنم جواب نمیده یا جدا میره میخابه یا اصلا نمیمونه تو خونه که بخام حرف بزنم 

الهی عزیزم ایشالله مشکلت حل شه خب خودت یه بار بشین براش درد دل کن مشکلتو بگو بگو چرا اینجوری هستی مگ ...

خیلی باهاش حرف زدم میگه من با کارام دوست داشتنمو نشونت میدم منظورش همون خرج کردنشه