2777
2789
فريده اسماعيل بيگي. اينقدم خودشونو دشت بالا گرفتن که ديگه خدارو هم بنده نيستن..به من ميگه هيچ کس عمل ...

ببین دکترزنان هم فقط دکتر جهانفر اصلا پولکی نیستش خودم چندین بار دیدم سفارش مریض را میکنه به بیمارستان که دستمزدشو ازش نگیرن 

یه مریضی اومده بود مطبش احتمال سقط داشت باید بستری میشد مریضِ هم میگفت خانم دکتر نمیشه بهم بگید تو خونه چجور مراقب خودم باشم دکتر جهانفرم گفتن نمیشه وباید مراقبت ازت بشه وگرنه 6 ماه بارداریت به هدر میره فکر کنم میخواست دهانه رحمشو براش بدوزه

خلاصه زنِ برگشت گفت پس یه کاری کنید برم امام علی خانم دکترم میگفت امام علی از نطر بهداشت مشکل داره و اتاق عملشم استاندارد نیست عزیزم تو هم ضعیفی وسنتم پایینِ( حرف 8 سال پیشِ که هنوز امام علی. بازسازی نشده بود وکر کثیف بود) خلاصه دکتر بهش گفت مشکل مالی داری 

خانومه هم گقت بله و با دکتر در مورد مشکلش حرف زد زنِ حق حق میکرد

نامه بهش داد گفت برو قائم کارت هم به باقی کارا نباشه

زنگ زد خودش به پذیرش وحسابداری بیمارستان قائم گفت مریض فرستادم به این نام حتی هزار تومان هم ازش نگیرید هزینه های اتاق عمل وبیمارستان را بذارید به حساب من

خداییش دکتر خوبیِ

یه مریضم من خودم داشتم گاز استریل بعد عمل تو شکمش جا مونده بود وعفونی شده بود خود دکتر معرفیش کرد به یه جراح عمومی خوب وتا چندین وقت هم پیگیر کارای درمانش بود( دکتر اینجور متعهد کم هست واقعا)

پس میرم دیگه پیش مروارید غربالگری دوم چند هفتگیه 

فکر کنم اوایل 6 باشه البته اگر غربالگری اولت ریسکی باشه میفرستن غربالگری دوم همه دکترها عربالگری دوم انجام نمیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر مروارید از اون دکترهای حلال خورِ خدا انشا...بهش عزت بده دوست صمیمی وهمکار پدرمه من کارشو خیلی ق ...

عالیه عالی...خداییش.

یکی از دوستام رفت پیشش زود بود ساک حاملگی یا هرچیزی ندید گفت هزینه رو برگردونید بهش.با اینکه بالاخره کارشو کرده بود دیگه.خدا بکارش برکت بده خیلی عشقه

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
عالیه عالی...خداییش. یکی از دوستام رفت پیشش زود بود ساک حاملگی یا هرچیزی ندید گفت هزینه رو برگردونی ...

چون اگر میگه مومن هست مومن واقعی هست پسر آیت ا... مروارید نیشابوری هستن ایشون و خداییش از اون جانماز آب بکش های الکی نیستن دیدی چه با حوصله همه چیو برا آدم توضیح میده از این دکترا نیست که بخواد فرتی مریض را بخوابونه رو تخت و بلندش کنه که زودتر مریض بعدی وبینه کبخواد به پول برسه واقعا تو کارش دقیق هست وبا دقت وحوصله هر مریض را چک میکنهخدا به پولش برکت بده وعمر با عزت بهش بده حتی منشیش اون خانم مسنِ هم بی نهایت متشخص وبا ادب هست