2777
2789
ناراحتی از دختردار شدن؟اولین بچه ات هست؟ هفته ی ۱۲قابل اعتماد نیست تشخیص

نه اصلا ناراحت نیستم بچه اولمه فقط سلامتیش مهمه ولی خب دوست دارم بدونم جنسیتش چیه همین 

دوستم اونجا رفت گفت بهم گفته معلوم نیست برو 2 هفته دیگه بیا 

والا کارش خیلی دقیقِ اگر گفته دو هفته دیگه نخواسته رو حدس وگمان چیزی بگه من 10 سالِ نیاز به سونو داشته باشم میرم پیش خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت چسبندگي جفت به رحم داري ..يک هفته مونده به زايمانم..هيچ پزشکي تو هيچ بيمارستان خصوصي عملمو ق ...

الهی بمیرم بعدش چی شد مشکلی نبود من تحت نظر دکتر محتسبی هستم 

والا کارش خیلی دقیقِ اگر گفته دو هفته دیگه نخواسته رو حدس وگمان چیزی بگه من 10 سالِ نیاز به سونو داش ...

آخه تعریف خدا رحمی رو خیلی شنیدم بخاطر همین اونجا رفتم 

بهم گفت چسبندگي جفت به رحم داري ..يک هفته مونده به زايمانم..هيچ پزشکي تو هيچ بيمارستان خصوصي عملمو ق ...

اگر کسي بيمارستان امام خميني رو رفته باشه ميدونه چجور جايي هست..خداروشکر زنده اومدم بيرون .سه بار امپول بي حسي رو زد تو کمرم برا سر کردن که دوبارش زد به عصب..پام ميرفت بالا و کوبيده ميشد به تخت..خواهر زادم که هوشبر هست ميگفت شانس اوردي فلجت نکردن ..اينقد وحشتناک بود که با رضايت شوهرم زودتر از زمان ترخيصم فرار کردم از بيمارستان 

آخه تعریف خدا رحمی رو خیلی شنیدم بخاطر همین اونجا رفتم 

من دکتر مروارید نباشه پیش دکتر نوروز محمدی میرم ساختمان سبز سر چهار راه طالقانی راستش تا حالا پیش خدا رحمی نرفتم 

من دکتر مروارید نباشه پیش دکتر نوروز محمدی میرم ساختمان سبز سر چهار راه طالقانی راستش تا حالا پیش خد ...

منم کلا مروارید رفتم و دوستام و خواهرمم.خیلی دقیق مهربون و با ارامش

12هفته به همه درست گفت

الهی بمیرم بعدش چی شد مشکلی نبود من تحت نظر دکتر محتسبی هستم 

خدا نکنه ايشالا به سلامتي زايمان کني..

منو قبل عمل تو بيمارستانم بردن برا سونو و گفتن چسبندگي داره و يه تيم پزشکي کامل اماده کردن و بانک خون که احتنالا خونريزي شديد رو ميدادن...

نميدونم گاهي ميگم شايدم بود و خدا معجزه کرد..

من پيش دکتر حنطوش زاده هم رفتم حتي اجازه نداد ام ار اي کنم گفت جاي مطمئني رفتي لازم به تکرار نيست

من صارم رفتم غربالگری هارو. ولی خدارحمی بسیار حاذق هستن.من اولین سونو و صدلی قلبو پیشش رفتم.دکتر مرو ...

دکتر مروارید از اون دکترهای حلال خورِ خدا انشا...بهش عزت بده دوست صمیمی وهمکار پدرمه من کارشو خیلی قبول دارم

ترخدا اسم دکترم بگو ببینم کی بوده حالا بذار بشناسیم چی میشه خب نمیریم پیشش دیگه

ترخدا اسم دکترم بگو ببینم کی بوده حالا بذار بشناسیم چی میشه خب نمیریم پیشش دیگه

فريده اسماعيل بيگي. اينقدم خودشونو دشت بالا گرفتن که ديگه خدارو هم بنده نيستن..به من ميگه هيچ کس عملت رو قبول نميکنه اگرم من قبول کنم با رضايت خودت و اينکه تجربه اينجور عملرو داشته باشم..اينقد دلم شکست اشکام شروع کرد ريختن..يه خانم مسني تو مطب بود و داشت حرفامونو ميشنيد..يه شکلات از جيبش دراورد داد بهم گفت تبرکه ..بسپر به خدا ..بعدم اين خانم به اصطلاح دکتر