2777
2789
عنوان

میشه بیاین

61 بازدید | 6 پست

ها خواهش میکنمنظرتونو میخوام بدون تعصب بدون حاشیه شوهر من دست بزن داره  اعتیاد داره منو حتی تو بارداری به شدت میزد تو خونه ها دیدمش پا بساط مواد اینا من کم کم سرد شدم نسبت بهش همش گریه میکردم ما نه ماه تموم نداشتیم بعدش شوهرم یک ماه تموم قهر کرد رفت خونه باباش چرا چون من بهش گفتم اعتیاد داری بیا تست بده ثابت کن خلاصه به هزار بدبختی بود برش گردوندم اما باز رفت سراغ کاراش منم هروز کتک میزد خرجی نمیورد تو خونه  منم این وسط به یکی از دوستای شوهرم پیام دادم که چرا مسعود اینجور شده شما باهاش حرف بزنین خلاصه از یه درد و دل ساده شروع شد تا ما باهم راحت شدیم و راحت حرف میزدیم منو میزد من کسی رو نداشتم بهش بگم به ایشون میگفتم و گریه میکردم 😭 میدونم کارم بد بود هرچی بگین حق دارین ولی فقط در حد حرف بود هیچی نبود بینمون هیچیییی حالام شوهرم اوممده بود خونه گوشیمو دید بردش بعدم صبح اومد پیشه مامانم اینا همه چی رو نشونشوت داد و باطلبکاری مهریشو ببخشه و فلان بچه ها به مرگ بچم به جان پسره۷ ماهم من دست از ما خطا نکردم تو این دوسال یه بار خطا کردم ببینین چیشد حالا به نظرتون چیکار کنم تورو جان عزیزانتون قضاوت نکنین قضاوت کار خداس 😢😭 من کسی رو ندارم شما مثل خواهرامین یه راه حلی چیزی بدین بهم  الان نمیدونم میخوامش یا نه خیلی اذیتم خیلی دارم نابود میشن اینقدر ایندم تباه شد

نمیدونم والا

فقط میدونم خیلی سخته

ولی تو باید بدی با پدر مادرت حرف بزنی اگه لازم بود با خانواده ی شوهرت هم حرف بزن و همه چیزایی که به ما گفتی با اون ام بگو   همه ی حقیقت رو بگو  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا فقط میدونم خیلی سخته ولی تو باید بدی با پدر مادرت حرف بزنی اگه لازم بود با خانواده ...

چه فایده من یه اشتباه کردم تا اخر عمرم باید تاوان بدم حالا تا بودش پیشم ارزو میکردم جدا بشیم راحت شم اما حالا نمیخوام نمیدونم چمه چی میخوام از زندگی