2777
2789

من هفته پیش ویروس گرفتم تب و اسهال و دلپیچه شدید  بعد سه چهار روز خوب شدم بعدش یبوست گرفتم دلپیجه خیفی هم دارم روده امم درد میکنه کمی کسی بوده اینطوری شده باشه ؟

🔱دستم به بودنت نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اونه اره دارم .....معذرت میخام احساس دفع دارم ولی نمیتونم روده هامم درد میکنه امروز خون هم دیدم ولی نتونستم دفع کنم قرصی شربتی دارویی چیزی نیس براش یا حتما باید برم دکتر 

🔱دستم به بودنت نمیرسه
اگه اونه اره دارم .....معذرت میخام احساس دفع دارم ولی نمیتونم روده هامم درد میکنه امروز خون هم دیدم ...

پس واسه همونه. حتما زودتر برو دکتر

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
خدا خیرتون بده ممنونم

اگه میتونی با همه وعده های غذاییت سالاد بخور این باعث میشه یبوستت تا حدی رفع بشه ولی دکتر یادت نره

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
منم داشتم رفتم دکتر گفت هم هموروئید داری هم فیستول. عمل کردم خوب شدم. باید بری پیش جراح عمومی خوب تا ...

شما هم علائمتون مثه علائم من بود ؟

🔱دستم به بودنت نمیرسه
شما هم علائمتون مثه علائم من بود ؟

من جز خونریزی که اونم دو هفته یه بار بود علامتی نداشتم. فقط چند ماه قبل اینکه برم دکتر چندروز مقعدم به شدت درد میکرد موقع دفع کردن. من ۸تا همورو ئید داشتم که ۴تاش داخلی بود ۴تاش خارجی. فیستولهامم که کلا انقد زیاد بود! ولی فقط همین علامتارو داشتم. همون روز یه دختر ۱۹ ساله رو با من عمل کردم که فقط یه هموروئید داشت و میگفت یه ماه درد شدید داشتم. هرکس علائمش یه طوره. ولی علایم شما هم به هموروئید شبیهه. برو دکتر بهترین راه حلش همینه. دکتری که من رفتم تقریبا پیرزن بود راحت بالای ۵۵ سال داشت و روزی حداقل ۵، ۶ تا عمل هموروئید و فیستول مثل من داشت ولی به من گفت من تا حالا بیماری به وخامت حال تو نداشتم تو دیگه یه جای سالم تو پشتت نیست.آخه من تنگی دهانه مقعدم داشتم مادرزادی که اینطور شده بودم. خیلی هم نگران حالم بعد عمل بود ولی با مراقبت بعد یک ماه کامل خوب شدم

😊