2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست
احساس وحشت از اینکه همه چی به این راحتی تموم شد! واقعا از این دنیا رفتم، فقط و‌فقطم به بچه هام فکر م ...

درد داشت روح کوبیده شد تو بدنت"؟

پس عزراییلو کی میبینن؟

ندیدی ؟موجودی چیزی؟

من قبلا خواب دیدم رفتم تو گودال گل و مث باتلاق میرفتم پایین و گل ها هم پیچ میخورد  و میرف تو زم ...

دقیقا،،، ناامیدی مطلق،،، با تموم وجود باور کردم که ازین دنیا کنده شدم،،، یا خدا، من الکی الکی مردم،،، هرچی بیشتر بهش فکر میکنم، تازه میفهمم چه بلایی سرم اومد و‌چقدر خدا به خودمو بچه هام رحم کرد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خیلی خفن بود.

فک کنم برای کم خونیه 

کم خونی ؟؟؟

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
احساس وحشت از اینکه همه چی به این راحتی تموم شد! واقعا از این دنیا رفتم، فقط و‌فقطم به بچه هام فکر م ...

من‌تو خوابم ی حس دل ضعفه گرفته بودم 

البته یبارم تشنج کردم چشام باز بود همه رو می دیدم و صداهارو میشنیدم ولی خودمو چشم بسته می دیدم تا یدفهه ی چیزی شاید مث ی سنگ صد کیلویی محکم خورد تو سرم و بیدار شدم دیدم کله پام کرده بودن تا خون تو سرم بیاد خیلی حالت خنثی ای بود برام 

این حالت برا مامان منم پیش اومده بود

وقتی ک دراز کشیده بود روح از بدنش خارج شده بود رفته بود بالا و خودش میدیده ک بدنش رو زمینه و منم کنارش نشسته بودم سرم تو گوشی بود

ولی بعدش با شدت روحش برگشته ب بدنش

بعدش انقد ترسیده بود و یجوری بود

ولی گفت خیلی حس خوبیه وقتی میمیری

انگار ی حالت سبکی و راحتی داره

عزیزم صدقه بده  امیدوارم ک سایه ت ۱۲۰ سال بالاسر بچه هات باشه و سلامت باشی 🙏

همه جا سفید شد بالا رفتم و ماشین رو میدیدم که داره میره که برگشتم 

خودت فک میکنی چرا برگشتی؟

یعنی منظورم اینه وقتی روحت از بدنت جدا شده بود یعنی هنوز انقد اگاهی داشتی میخواستی برگردی ؟با اراده خودت برگشتی ؟یعنی یه جوری روحتو وادار کردی برگرده؟

عزراییلی چیزی ندیدی ؟

درد نداشت؟

مرگ مثل خوابیدنه  شما وقتی میخابی دردی حس میکنی؟؟ تازه مرگ برای مومن ها مثل بوییدن گل هست& ...

آخه لحظه مرگو خيلي بد توصيف كردن مثلا اينكه كنده شدن روح از بدن خيلي سخت ودردناكه و .... بعدشم فشار قبر و اينجور چيزا  ولي من مطمئنم اصلا اينجوري نيست حتي اگه آدم بدي باشيم 

درد داشت روح کوبیده شد تو بدنت"؟ پس عزراییلو کی میبینن؟ ندیدی ؟موجودی چیزی؟

نه هیچی ندیدم،،، میگم که الان گردنم درد میکنه،،، الانم که دارم میگم دردش هی بیشتر میشه، نکنه واقعا بمیرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خدا بیامرزدت . باید بری پزشکی قانونی ببینی علت از دنیا رفتن چی بوده.

ولی گذشته از شوخی ... اگه من بودم یکم صبر می کردم چیزای بیشتری ببینم بعد درخواست بازگشت می کردم . یکم ببینم واقعا اون دنیا چجوریه . و مخصوصا چیزی که بیشتر می خوام بدونم اینه که اونی که رفته تا چه حد و اندازه ای از عزیزانش تو دنیا خبر داره . یعنی لحظه به لظه زندگیشون رو زندگی می کنه ؟ هر باری که بهش فکر کنن اون می فهمه ؟ اگر باهاش درد دل کنن می فهمه؟

آخه لحظه مرگو خيلي بد توصيف كردن مثلا اينكه كنده شدن روح از بدن خيلي سخت ودردناكه و .... بعدشم فشار ...

شاید برای هرکسی یه مدلی باشه،،، برای من خیلی راحت بود خیلی،،،، یه سرگیجه خوشایند و ،،،

دقیقا،،، ناامیدی مطلق،،، با تموم وجود باور کردم که ازین دنیا کنده شدم،،، یا خدا، من الکی الکی مردم،، ...

من‌ بعدش فهمیدم دیگه دارم میرم 

دل ضعفه 

قفل زبونم

و عرق سرد 

خیلی این حالتارو از اون ب بعد تو خوابم تجربه کردم هشدار راجب دیگران 

هوف خیلی بده

وقتی اینا رو گفتم با شدت زیاد پریدم و چشمامو باز کردم و‌دیدم همچنان همونجا دراز کشیدم،،، در واقع من ...

من يه بار غش كردم دقيقا همين بود خودم حس ميكردم از دم در رفتم تو خونه ولي وفتي به هوش اومدم دم در بودم