2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خدااا یعنی مرگ تااین حد به ادما نزدیکه  ترسیدم از زندگی کردن ومردن

آره بخدا،،، سریع زنگ زدم به شوهرم و‌عین همین جملاتو گفتم،،، تازه طعنه به اون میزدم که یعنی مواظب کارا و رفتارت باش، ببین مرگ چه ناغافل میاد،،، منی که هیچیم نبود،، نه درد نه مریضی، هیچی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اتفاقا من خیلی میخوام برم  اون تونلم شنیدم میگن یه تونلی هست انکار و یه حالت لذتی هم داره تو ت ...

قبلش اون سرگیجه که داشتم خیلی خوب بود،، یه حالت بی حسی ، اما همینکه وارد تونل شدم تازه فهمیدم چی شده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
قبلش اون سرگیجه که داشتم خیلی خوب بود،، یه حالت بی حسی ، اما همینکه وارد تونل شدم تازه فهمیدم چی شده

احساست تو تونل چی بود ؟

بعدش حس میکردی داری از تونل برمیگردی بیرون؟

تونل مخملی وخنک بود؟

نه،،، همش چند ثانیه بود،،، حالت خاکستری و مه گرفته، وقتی پریدم تمام بدنم داغ شده بود

من قبلا خواب دیدم رفتم تو گودال گل و مث باتلاق میرفتم پایین و گل ها هم پیچ میخورد  و میرف تو زمین 

منم دستمو ب بیرون دراز کرده بودم ک یکی نجاتم بده 

یعنیاااااا اون ناامیدی و ترس و حس مرگ رو واقعا از ته  دل تجربه کردم بدجور 

بعد ها هم پی بردم حس ششم دارم و هر از گاهی ی خواب هشدار میبینم ک وقتی بیدار میشم گیجم ولی عادت کردم 

من از مرگ فقط از چندتا چیزش میترسم.مادرم خیلی غصه میخوره.دلم برای همه تنگ میشه.پسرم وااای نگو.فکرش عذابم میده.بدتر از همه شوهرم میره یه زن دیگه میگیره😰😰خدایا ما رو نکش فعلا.خیلی جوونیم.بزار سن 75سالگی خوبه.مرسی عزیزم

آره بخدا،،، سریع زنگ زدم به شوهرم و‌عین همین جملاتو گفتم،،، تازه طعنه به اون میزدم که یعنی مواظب کار ...

خدا بهمون رحم کنه ..وبهمون فرصت توبه بده 

فکرکنم الان به شما یه تلنگر زدن ...وفرصت توبه دادن 

ظاهرا مرگ خيلي راحت تر از اونچيزيه كه براي ما تعريف كردن 

يكي از فاميلهاي ما طلبه هست يه روز مردنو برام تعريف كرد من از وحشت چند شب خوابم نميبرد ولي خيلي وقته فهميدم مرگ اصلا دردناك نيست ولي اينكه آدم دوست نداشته باشه بميره طبيعيه و به خاطر وابستگي به اين دنيا و متعلقاتشه

احساست تو تونل چی بود ؟ بعدش حس میکردی داری از تونل برمیگردی بیرون؟

احساس وحشت از اینکه همه چی به این راحتی تموم شد! واقعا از این دنیا رفتم، فقط و‌فقطم به بچه هام فکر میکردم

یه حالتی بود که انگار یهو روح با شدت کوبیده شد تو بدنم

منم پشت فرمون بودم روح از تنم جدا شد ماشین داشت چپ میکرد که برگشتم و قبل چپ کردن جمعش کردم  خد ...

واقعا حس کررردی روحت جدا شد از بدنت ؟؟؟؟

چه حسی حالی داشتی ؟

روحت کجا بود؟

ظاهرا مرگ خيلي راحت تر از اونچيزيه كه براي ما تعريف كردن  يكي از فاميلهاي ما طلبه هست يه روز م ...

آره اصلا دردناک نبود،، در کمتر از یک ثانیه که روی مبل نشسته بودم( البته روحم روی مبل نشسته بو) سرم کج شد و‌افتاد، بدون هیچ دردی، واقعا هیچ دردی

ظاهرا مرگ خيلي راحت تر از اونچيزيه كه براي ما تعريف كردن  يكي از فاميلهاي ما طلبه هست يه روز م ...

مرگ مثل خوابیدنه 

شما وقتی میخابی دردی حس میکنی؟؟

تازه مرگ برای مومن ها مثل بوییدن گل هست 

انقد راحت وشیک ومجلسی