2777
2789
عنوان

طرز تهیه قرمه سبزی خوشمره😻😈

187 بازدید | 9 پست

🍲دستور پخت خورشت قرمه سبزی🍲

🔹اول كودک را خوابانده و به سراغ کیسه برنج می‌روید و به تعداد نفرات برنج برميداريد، برنج را خیسانده و به سراغ تلفن ميرويد و شماره منزل پدرشوهر را میگیرید... ☎

🔸با مهربانی با مادرشوهر خود حرف زده و از ناهارش میپرسید😊

اتفاقا ناهار منزل پدرشوهر امروز خورشت قرمه سبزی است😋

🔹کمی لطافت به صدای خود افزوده و میگویید خوش به حالتون😔

مادرشوهر علی القاعده میپرسد شما ناهار چی دارید...؟

شما میگویید هیچی فقط برنج خیسوندم.... ☹🍚

🔸خانومای آشپز دقت داشته باشید که 'هیچی' رو غلیظ گفته و گرنه باید همان برنج خالی رو بخورید😑

طبق غریزه مادری در اینجا مادرشوهر تعارف میکند که بیایید اینجا،  شما مدرسه بچه ها رو بهانه کنید و بگویید حیف....😥

دقت کنید که اینجا باز هم حیف را باید کشیده ادا کنید😓

مادرشوهر میگوید اگر کسی بود براتون ميفرستادم....😇

🔹در این موقع بلافاصله خداحافظی کرده و با همسر خویش تماس بگیرید و بگویید نميدانم مادرت چه کارت داره آخه از صبح احوالت رو میپرسه دارم نگران میشم😀

طبق عادت شوهر مرخصی ساعتی گرفته و شتابان به سمت منزل بابا میرود! مادر در عمل انجام شده قرار گرفته و شما صاحب یک قابلمه کوچک خورشت قرمه سبزی میشوید✌

سریع برنج را پخته و ماست را درکاسه بریزید...👌

🔸ناهار آماده است😍😋

🔹تا آموزش فسنجان خواهر شوهر خدانگهدار😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.