2777
2789

نمیدونم واقعا تاپیک خیالی هست فیک هست یا واقعیت داره

ولی هرچی هست اگه واقعی باشه خیلی دردآور هست

من نمیدونم بعضی ما خانما وقتی مادرشوهر میشیم چرا ناخواسته بدجنس میشیم 

طرف عروسش داره ازش نگه داری میکنه و داره لطف میکنه چون واقعا وظیفه عروس نیست نگه داری از مادرشوهر

بعد سقط کرده و مادرشوهرش عین خیالش نیست تازه شوهرشم طرف مادرشو گرفته 

میخوام به اون خانم بگم چرا اصرار داری از همچین شوهر بچه ننه ودهن بینی بچه دار بشی که چی بشه 

احترام به بزرگتر واجبه ولی تا جایی ک طرف احترام خودشم نگه داره 

مادرشوهر اومده خونه عروس لنگ رو لنگ انداخته دستورم میده راه به راه 

تازه خرده فرمایش دارن ک الان برو آزمایش فردا نرو 

چرا از اول حدومرز نمی زاری برای رابطه هاتون وقتی می‌بینید طرف جنبه خوبی کردن نداره مثل اشغال پرتش کنین بیرون 

اصلا به مادرشوهر شما چ مربوطه کی برید آزمایش کی برید سونو 

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

برا دیگران دلت نسوزه ک ی جای دیگه ات میسوزه 

بذارید دعوا بشه بذارید دلخوری درست بشه ولی طرف حد خودشو بفهمه 

من خودم اون اوایل ی بار. از مادرشوهرم بعد عمل پرستاری کردم و ایشون براش شبهه درست شده بود ک من نوکر وپرستارشم وخونه پسرش خونه خودشه هر وقت بخواد بیاد وبره 

باور کنید چنان گذاشتمش کنار و دلخوری درست شد ک حد خودشو فهمید بعدها حتی عمل کرد من ی زنگم بهش نزدم دیگ وواقعا کارساز بود و فهمید من اوه کاری میکنم لطفم هست نه وظیفم هر چند شوهرم میرفت تو قیافه محلش نمیزاشت شوهرمم میدونست حرفی بزنه دعوا به پا میکنم چیزی نمی‌گفت فقط قیافه می‌گرفت 

به درک بذار مادرپسر ناراحت بشن بذار دلخوری درست بشه اصلا دعوا بشه ولی بفهمن توام آدمی باید بهت احترام بذارن نوکر درخونه باباشون نیستی که 

واقعا موافقم که

خوبی که بیش از حد بود

نادان خیال بد کند.

ادم از مهربونی خودش لطف میکنه،و بعد ی مدت کوتاهی لطف تبدیل به وظیفه میشه

از همون اول باید نباید زیادی محبت و لطف  کنی

اینجوری یوقتهایی تک وتوک ی کوچولو مهربونی کنی چقدرم بیشتر قدرتو میدونن!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی مقابل مادر پدر خودش وظیفه دارهدختراش کجان پسراش کجان حالا اگه دلمون خواست یک کاری هم انجام بدی ...

من فقط ی چیزی تو زندگیم فهمیدم

تو بهترین حالت ک تو از همه نظرم از شوهرت سر باشی خانواده شوهر فکر میکنن لطف کردن اومدن گرفتنت وگرن میترشیدی 

برا همون فک میکنن تا آخر عمر باید بهشون باج بدی و نوکرشون باشی 

ولی اگه براشون حد ومرز بذاری محلشون نزاری ازت حساب هم میبرن 

حالا برعکس بعضی مادرشوهرا دور عروس بال بال میکنن. بستگی به شانس داره

هر چقدر بیشتر ببخشید ببخشید سلیطه باشی بیشتر دورت می‌گردن حتی ظاهری 

ولی بخوای کوزت باشی براشون مظلوم روزگاری برات درست میکنن ک بیا وببین

البته من نمیگم مثل مورد اول باشیم ولی حد ومرز گذاشتن وصمیمی نشدن باهاشون خیلی مهمه ک نتونن ازت سواستفاده کنن 

من فقط ی چیزی تو زندگیم فهمیدمتو بهترین حالت ک تو از همه نظرم از شوهرت سر باشی خانواده شوهر فکر میکن ...

غلط هم کردن 

اصلا می خواستند چشمای کورشون رو باز کنن ترگل ورگل بگیرند

براشون کارت دعوت که صادر نکردیم

من چندتا خواهرشوهر و برادر شوهر دارم واقعا نیاز به کمک من ندارند چون همشون وقت آزاد زیادی دارند ولی اگه ببینم. به من روزدن

سعی می کنم کمک کنم یا ببینم همشون مسافرت هستن و یکیشون تنها ست 

بلخره پیش خدا گم نمیشه ولی کلا این شوهرای فضول خودشونم می توانند خیلی کمک مامانشون بکنن 

من چندتا خواهرشوهر و برادر شوهر دارم واقعا نیاز به کمک من ندارند چون همشون وقت آزاد زیادی دارند ولی ...

همه بد نیستن. دوستم واسه مادرشوهر و خواهرشوهر خیلی زحمت کشید. اونا هم روز تولدش تو باغ ی جشنی براش گرفتن ک نگو. نمیدونست عافلگیرش کردن.همیسه هم همجا تعریفشو میدن. ادم باید داتش خوب باشه.

همه بد نیستن. دوستم واسه مادرشوهر و خواهرشوهر خیلی زحمت کشید. اونا هم روز تولدش تو باغ ی جشنی براش گ ...

من یکی از کسی توقع ندارم 

فقط مزاحمت و دخالت نداشته باشن ممنون میشیم زیاد ازشون گرچه دخالت و فضولی کردن گذشته هم جبران نمیشه