2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
اخه خیلی ها بلد نیستن این کارارو  اینا همش در حد یه ایدس تا طرف ذهنش کار کنه و بتونه یه کاری ک ...

اینا کمترین کاره بنظرم عزیزم و راحت ترین کار

راحت ترین کار که هر کسی میتونه انجام بده

من که قصد کل کل ندارم قصدم اینه حالا که همچین تاپیکی زده شده بهتره نظرم رو به گوش خانم ها برسونم که سیاست رو خلاصه نکنن تو این چیزا

چون هر بار صحبت از سیاست شد همه فقط همین حرفا رو زدن

لباس باز بپوش حرفای سک سی بزن رفتار سک سی داشته باش آرایش کن به خودت برس ....

عزیزم فکر نمیکنی این حرفا یعنی نشون دادن زن بعنوان یک جسم لذت برانگیز؟؟ آیا زن فقط جسمش مهمه؟

بنظر من زنی که حرمت نفس داشته باشه

زنی که قوی باشه و بتونه در شرایط سخت حامی خانوادش باشه

زنی که بتونه به مردش همفکری و همراهی بده

زنی که تو اجتماع حرفی برای گفتن داره

زنی که وقتی تو جمعی میاد همه براش احترام ویژه ای قائل هستند

کسیکه بتونه با خوندن کتاب و منابع به روز ، ذهنش رو باز کنه و بتونه تو جمع هایی که با همسرش هست در عین رعایت یک سری اصول در مباحث شرکت کنه 

اون زن هست که باعث افتخار شوهرش هست  و به این سادگی نمیتونه ازش دست بکشه

اما اگه بحث فقط یقه باز و لوندی و نمایش اعضای زنانه اش باشه همیشه دست بالای دست بسیار است عزیزم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

سیاستایی ک من دارم حاصل چهار پنج سال مطالعس.....وقتی درخواستی دارم باشوهرم بچگونه میحرفم همون لحظه اجراش میکنه مثلا میگم عاقایی؟!؟

دلت میاد اون لباچی که دوچ دالم وبلام نخلی؟

من خیلی اونو دوچچ دالم موخوام پیچ تو بپوچم بلم اینول اونول منو نگا تنی کیف بتونی میخلییییی؟!؟!؟

باااااارها اجراش کردم و باااااارها اول قربون صدقم رفته بعد برام خریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله دراختیار بذار لدفن😃

آخه خیلی زیاده....شما بگین تو چه زمینه ای میخواین من بهتون بگم

اینی هم ک گفتم در جواب خانومی بود ک میگفتن با مرد خسیس چه جوری رفتار کنیم...

شوهر من خسیس نیست ولی وقتی پول تو دست و بالش کم باشه مجبوره از متفرقات بزنه وب ضروریات بپردازه🔍😟

منم وقتی دوس دارم تو اون شرایط چیزی و بخرم بااین روش ازش میگیرم😊

کسی که انقدر برای خودش ارزش قائل باشه حاضر نیست اولا زیر بار همچین ازدواجی بره ثانیا از اول با دست پ ...

من اینوقبول ندارم ک دست پر بره بلاخره مرد یک سری وظایفی داره ک باید انجام بده و فراهم کنه ولی باقسمت اول حرفتون کاملن موافقم

🖤

من اینوقبول ندارم ک دست پر بره بلاخره مرد یک سری وظایفی داره ک باید انجام بده و فراهم کنه ولی باقسمت ...

اگه مرد زیر بار وظایفش نرفت چی بقول شما؟؟؟ باید بره زیرش بخووابه بگه مزدمو بده؟ بقول یکی از کاربرا؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ازشیطنت چی میدونید😘😍

خب وقتی شوهر خسته اس و خونه خلوته(چون تو عقدیم خونه نداریم آواره ایم😂😂😂) میبینم خونه خلوته با روغن بچه میام پشتش وماساژ میدم میگم خسته ای میخوام خستگیت و از تنت بیرون کنم😜

اول از پشتش اروم میبوسم بعد شروع میکنم آروم آروم ماساژش میدم از بالا میام آروم آروم تا پایین هرچی پایینتر میام ماساژ وظریف تر میکنم تا وقتی ک رسید سمت کمرش با انگشتام وگاها با ناخنم رو کمرش میکشم ودوتا دستمو از بغلا میبرم سمت...جلو که مثلا دارم ماساژش میدم ده دیقه بعد مثلا مکث میکنم که خستگیم در بره ودراز میکشم پیشش یه دیقه نمیکشه میاد سراغمو و بقیش ساااااااااانسسسسووووررررررررر😂😂😂😂😂

عاشق این کارن مردا، منم تو نت قبلا خونده بودم سرچ گنین میاره،شیوه ماساژ جنسی

دیگه چی؟😍🤣

یه سری چیزا که اسمش شیطنته تا سیاست....مثلا شوشو با ساپورت خیلی تحریک میشه من همیشه وقتی میخواد بیاد ساپورتم ومیکشم بالا تا ردش بیفته😂😂😂 بعد مچمم دیده میشه،لباسم یه چیزی میپوشم که چاک سینم دیده شه،چون مردا با بوی عطر زود تحریک میشن یه عطرم میزنم رو گونم چون وقتی میاد اصرار میکنم روبوسی کنیم اونم وقتی ساپورت بدنما میبینه و چاک سینه😍 وبوی عطرم مستش میکنه با موهای باز گل سر زده و رژ قرمز آتیشی تر میشه و ثانیه شماری میکنه تا رابطه داشته باشیم اگرم دیر بشه عصبی میشه بشدددددت

گاهی وقتام که باهم میخوابیم الکی میگم سردمه خودمو میچسبونم بهش یااگه هوام سرد نباشه میگم میترسم میچسبم بهش بعد وقتی بهش میچسبم کمرش و لمس میکنم لباش و میبوسم صورتمو ب صورتش میچسبونم دیگه هیچ کاری نمیکنم خودش میاد😂😂😂