2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
واسه این تاپیکم زدن چن روز پیش نبودی؟؟؟ میگف اگه همسرتون درحال مطالعس یا دانشگاه میره جزوه هاشو بزا ...

واییییییییییییییی خدا مررررررررررردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چقذ لوس وقتی تو سن مهدکوک ازدواج میکنند این بچه بازیا هم اسمش میشه سیاست از نظرشون

تو خوبی 

با همین فرمون برو جلو   

کاش تو همون سیاره ونوس خودمون میموندیم 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چیا خوندین بازم تعریف کنین لطفا

توهمون گروهه که لفت دادم نوشته بود لخت بشین اسمارتیز بزارین روی شکتون تا ...بعد به شوهرتون بگید بیاد تواتاق براش چیز خوشمزه اماده کردین اونم بیاد بخوره تابرسه به...

یکی هم نوشته بود ارسالی ازطرف کاربران:

روی آلت شوهرش عسل یا بستنی میزنه ومیخوره 

اینو که خوندم حالم بدشد لفت دادم

درسته زشته ولی از نظر ادمی ک شوهرش خسیس نیس. زشت تر اونه ک نیاز ب بی ارزش ترین چیزها مث نوار یا للا ...

کسی که انقدر برای خودش ارزش قائل باشه حاضر نیست اولا زیر بار همچین ازدواجی بره ثانیا از اول با دست پر تو ازدواج میره یعنی خودش شاغل هست و کسب درامد میکنه و حاضر نیست دستشو جلوی هیچ کس حتی پدرش دراز کنه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

پس فردا نیاید بگین شوهرم فیلم س ک س ی میبینه 

شوهرم خیانت میکنه 

شوهرم چشم چرونه 

خب عزیز من یه بارم ک شده امتحان کن ضرر نداره 

منم حوصله این کارارو ندارم 

ولی ردشم نمیکنم چون مردا تنوع طلبن و باید اون حسو ارضا کرد 

بیاین یخورده راه بیاین انقد خشک و جدی نباشین چی میشه ماهی یبار اینجوری باشی 

اگه استقبال شد ازت بازم تکرار کن اگر نه که هیچ 

[QUOTE=94089615]توهمون گروهه که لفت دادم نوشته بود لخت بشین اسمارتیز بزارین روی شکتون تا ...بعد به شوهرتون بگید بیاد ...[/QUOT

😁😁

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
تو خوبی  با همین فرمون برو جلو    

چقدر بچکانه حرف میزنید

طاقت نظر ی که خلاف نظرتون باشه ندارید 

بجای اینکه درست بحث کنید فقط بلدید بگید "آینه آینه"

عزیزم من نیازی به تایید کسی ندارم که بخوای بهم بگی من خوبم!

این حرفا بنظرم ربطی به سیاست نداره کاملا بچه بازی و لوس بازیو! 

سیاست داشتن یعنی درایت داشتن یعنی با هوش و با ذکاوت بودن بر عکس این جملات لوسی که اینجا اورده میشه

سیاست یعنی به طرفت بگی برو به جهنم اما این حرفو جوری بزنی که طرف با اشتیاق خودش بخواد بره به جهنم یعنی نهایت حرف شما رو درک نکرده باشه انقدر که ظاهر حرف شما براش جذابه!

همیشه شاد شنگول وشوخم باهاش 

اینقدر انرژی دارم کنارش ک وقتایی ک ناراحتم کافیه سکوت کنم وبرم توخودم خیلی به چشم میاد کارم و تمام تلاششو میکنه از دلم دربیاره

قهر نمیکنم سرسنگین میشم یکم

لجبازی نمیکنم

دعواهای خانواده من خانواده تو اصلا ندارم باهاش..

تمام سعیمومیکنم ناله و گریه نداشته باشم هی نگم اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه که به وقتش مهم باشم

بد خانوادشو نمیگم باهاشون مهربون برخورد میکنم گلایه ای هم باشهبا ارامش و مهربونی میگم...

خونه همیشه مرتبه

حواسم هست گرسنه نمونه گرسنگی مردها رو عصبی میکنه

وقتایی ک جوش میاره فقط سکوت میکنم ومیرم توخودم

درکش میکنم اجازه میدم گاهی خودش باشه 

نه خیلی ولخرجم نه کم خرج از یسری خواسته هام میگذرم یسری رو هم بهترینشو میخام ...

به خودم میرسم سعی میکنم مرتب باشم وزیبا ومتنوع

هم ازادش میزارم هم حواسم بهش هست 

وهمش بهش میگم خیلی بهت اطمینان دارم...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
چقدر بچکانه حرف میزنید طاقت نظر ی که خلاف نظرتون باشه ندارید  بجای اینکه درست بحث کنید فقط بل ...

اون درسته 

ولی توی زندگی مشترک بعضی ازین کاراهم شامل سیاست میشه !وقتی مردی با این چیزا ذوق کنه و خوشش بیاد این سیاست نیس؟؟؟؟؟؟ زن که همش نباید بشوره و بساوه و بپزه !!!!! یخورده خانمی کردن هم باید چاشنییش باشه 😉

من نمیگم لوس بازی ولی یخورده شیطنت هیچکسو کوچیک نمیکنه 

اون درسته  ولی توی زندگی مشترک بعضی ازین کاراهم شامل سیاست میشه !وقتی مردی با این چیزا ذوق کنه ...

بحث پختن و شستن نیست که

من با شیطنت اصلا مخالف نیستم

اما اینایی که میگید اسمش سیاست نیست اسمش شاید بشه گفت لوندی ه اونم بشرطی که از حد خارج نشه و از الگوی خاصی پیروی نکنه و مصنوعی نباشه و از دل بیاد تا بدل بشینه!

سیاست داشتن فراتر از این حرفاست

بحث پختن و شستن نیست که من با شیطنت اصلا مخالف نیستم اما اینایی که میگید اسمش سیاست نیست اسمش شاید ...

اخه خیلی ها بلد نیستن این کارارو 

اینا همش در حد یه ایدس تا طرف ذهنش کار کنه و بتونه یه کاری که حداقلش باشه رو انجام بده مثلا در حد یه تاپ و دامن 

ولی به نظر من تو این دوره و زمونه ک انقد فساد و بی حجابی زیاده ،خیلی خوبه آدم یه کوچولو تو خونه متفاوت باشه برای همسرش و ....

حرف شما متین 🌹