2777
2789
عنوان

حاملگی سوم اصلا باورم نمیشه کی بزرگ شدیم که بچه سومم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 13938 بازدید | 359 پست
بچه هاتو میگی؟خدا حفظشون کنه مال من کوچولوعن توقع کمک ازشون ندارم خیلیم شیطونن ولی همینکه سالمن خدار ...

نه آبجی دو نفر دیگه که خیلی مدیونم بهشون همسایه بودیم یه زن و شوهر که بچه نداشتن من همش خونه اشون بودم در حدی که مادرم میدونمشون 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاتو میگی؟خدا حفظشون کنه مال من کوچولوعن توقع کمک ازشون ندارم خیلیم شیطونن ولی همینکه سالمن خدار ...

بچه های منم کوچیکن ولی بزرگ میشن کس و‌کارمون همدم همرامون میشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن میکذره ن تموم میشه.کاش حمایت خونواده داشتم اصلل ب کارام نمیزسم نصفه میرسم .الرزی فصلی گرفتم دردهای ...

منم مثل تو خودمم و خدای خودم خودت رو نباز عزیزم می‌دونم سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تواین دنیا هیچی از خدا نمیخوام فقط عاقب به خیر شدن بچه هامو میخوام.

منم فقط من نمیرم موفقیتشون ببینم 

بعدم از خدا میخوام به همه بچه سالم و صالح بده بعد از سالم بودن صالح بودنش خیلی مهمه خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مثل تو خودمم و خدای خودم خودت رو نباز عزیزم می‌دونم سخته

من بچهام کوچکن.مدام غرو دعوا و خرابکاری.خونه ک خونه نیس اشغال دونی شده.سوم دخترم بزور بیدار کنم بفرستم مدرسه.بخوابم بیدار شم پسرم بیدارشده باید ببرم دسشوی و صبحونه بدم.روری چهار بار انسولین میزنم.ی نفر نیس کمکی بهم برسونه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چه قدر بعضیا تلخن نسبت به باردار شدن کسی عزیزان توی این دنیا هیچ سرمایه ای با ارزش تر از بچه دار شدن نیست قرار نیست که همه در رفاه کامل بزرگ بشن یکی کمتر یکی بیشتر اصلا تعادل دنیا توی همینه در ثروتمندترین جای دنیا که بری فقیر و ثروتمند وجود داره به خدا همه چیز پولو رفاه نیست من آشنا داریو خانمه از مدیران نفت و حقوقش خدای تومنه شوهره هم از رسمیای فولاد بایه فرزند پسر ،پسرشون افتاد توی دام اعتیاد و باعث سکته و مرگ پدرش شد. کاش قبل از اینکه از خدا پولو خواستیم آرامشو طلب کنیم .زنای سرزمینم بهترین مادران دنیان و هرچه جلوتر میریم نسبت به نسل قبل بچه های بهتری تربیت میکنن چون هیشکی مثل ما ایرانیا بچهاسونو دوس ندارن بچع زیاد از نعمتهای خداوندگاهی آدمایی که نه از سرنداشتن از سر اینکه فکر میکنن بچه کم نشونه کلاسه پیش خودم میگم خدا داره نعمت بچع زیاد ازشون دریغ میکنه